2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
هستم همین دور و برها مسیحا جان. مدتیه بی حال و کم حوصله شدم که فکر می کنم از عوارض بارداریه. ضمن این که دارم سعی می کنم کمتر بیام نت تا اعتیادم به این بلای خانمان سوز از بین بره :))

واقعا دوست دارم تو وبلاگتون فعالیت کنم ولی با این احوالات مدام در حال تغییرم، می ترسم اسمم تو بلاگ بیاد و بعد من شرمنده تو و دوستان دیگه بشم. برا همین ترجیح میدم فعلا فقط خواننده باشم و از مطالب مفیدتون استفاده کنم. امیدوارم در آینده فرصتی دست بده که بتونم باهاتون همکاری کنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم شاید این خبر بد نباشه اینجا بذارم

برنده جایزه نوبل ادبیات 2010 مشخص شد
پس از سالها انتظار اهالی ادبیات، این نویسنده مشهور پرویی جایزه پرافتخار نوبل را از آن خود کرد.
آکادمی نوبل در استکهلم دقایقی پیش ماریو وارگاس یوسا را به‌ عنوان برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 2010 اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت رسمی نوبل، پس از سالها انتظار اهالی ادبیات، این نویسنده مشهور پرویی جایزه پرافتخار نوبل را از آن خود کرد.

اگر چه هر سال در آستانه اعلام برنده جایزه نوبل ادبی گمانه‌زنیهای فراوانی در محافل ادبی مطرح می‌شود، بسیار کم پیش می‌آید با آنچه آکادمی نوبل اعلام می‌کند منطبق باشد.

ماریو وارگاس یوسا با نام کامل "جرج ماریو پدرو وارگاس یوسا" زاده 28 مارس 1936 نویسنده‌ و متفکر اهل پرو و یکی از برترین رمان‌نویسهای معاصر آمریکای جنوبی است.

از آثار وی که به فارسی ترجمه شده می‌توان به این کنابها اشاره کرد: سردسته ها 1959 (ترجمه آرش سرکوهی، انتشارات چشمه، سالهای سگی 1966 (ترجمه احمد گلشیری، انتشارات نگاه)، گفتگو در کاتدرال 1975 (ترجمه عبدالله کوثری، نشر لوح فکر)، جنگ آخرالزمان 1984 (ترجمه عبدالله کوثری، انتشارات آگاه)، مرگ در آند 1996 (ترجمه عبدالله کوثری، انتشارات آگاه)، سور بُز 2002 (ترجمه عبدالله کوثری، نشر علم)، چرا ادبیات؟ (ترجمه عبدالله کوثری، نشر لوح فکر)، چه کسی پالمینو مولرو را کشت (ترجمه احمد گلشیری،انتشارات نگاه).

مبلغ جایزه نوبل 10 میلیون کرون سوئد معادل 1.4 میلیون دلار است که به زودی طی مراسمی به این نویسنده اهدا خواهد شد.
مرسی ماری ... این آفریقای جنوبی ها چه ها که نمیکنند !!

ترنم رمز وبلاگم اینه :

goleman
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
همگی تقریبا به کار وبلاگ آشنا شدید

باید برنامه بگذاریم که هر کس چه روزی از هفته مطلبش رو بذاره . پیشنهاد من اینه که وبلاگمون دو روز درمیون آپ بشه .

هر کس در هر پستی که مینویسه میتونه مطلبی که دوست داره رو بذاره مثلا یکی دوست داره راجع به یک نویسنده بنویسه . یک دوست داره کتاب معرفی کنه یکی میخواد نظرات شخصیش رو راجع به یک داستان یا کتاب خاص بگه و یکی دوست داره نقد های معروف بذاره ... شاید هم یکی علاقه به نوشتن و یا نقل قول قسمتی از یه کتاب داشته باشه
خلاصه که هر چی نوشته میشه باید راجع به یک اثر مکتوب باشه . پست هر کس بنا به نظر خودش میتونه از یک خط تا چند پاراگراف باشه فقط اگر یک پست بیشتر از 6 یا 7 خط شد بهتره باقیش رو در ادامه منطلب ها بنویسه .

خوب حالا اول کی شروع میکنه ؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
ای خداااااااااااااااااااااا

من رو بکش از دست این شهر کتابی هایی که روزه ی سکوت گرفتن ... چرا نمی نویسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین ؟؟ شیرم خشک شد از بس حرص و جوش خوردما
ضمنا نمیدونم شما از خانم پرل باک کتاب خوندید یانه من الان دارم کتاب نسل اژدها رو از ایشون میخونم

البته شاید 18 سال پیش خونده بودم ولی خیلی هاشو تقریبا بیشتر کتاب یادم رفته بود فقط موضوعش رو می دونستم که درباره تلاش برای ادامه نسل و وابستگی به سرزمین هست
باشه ... با هفته ای دوبار موافقم . 2 شنبه ها و 5 شنبه ها خوبه ؟

دوشنبه پس فردا رو من مینویسم . 5 شنبه رو تو

هفته ی دیگه دوشنبه سارا یا پاگیسا یا فافا , دالیا ؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان خوشگلم..

خوبین؟
مسیحا خوبی؟دخترم خوبه؟باور میکنی اگگه روزی یه بار به عکسش نگا نکنم دلم میگیره؟!تو گوشیم دارمش هر روز نگاه میکنم فداااااااااااااااش بشه خاله الهامش..

بوووووس
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز