2777
2789
عنوان

يني اين گند زدنا خوب ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 26 پست
اغتماد به نفسم صفر شذه

همین دیگ .اصلا استرس نداشته باش همیشه اروم و با احتیلط باش الان ک دست راه نیفتاده همیشه سرعتت کم باشه هیچ اتفاقیم نمی افته تازه با سرعت کم ب چیزیم ک بخوری هیچی نمیشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدرها که فک میکنی سخت و مهم نیست.بهش راحت و عادی نگاه کن.منم چند روزی از زندگیم برا همین قضیه سخت ...

من نميدونم چرا ميدونم چه كارايي بايد انجام بدم ولي پشت ماشين ميشينم يادم ميره يني ايقد خنگم نميدونم خودمم

من نميدونم چرا ميدونم چه كارايي بايد انجام بدم ولي پشت ماشين ميشينم يادم ميره يني ايقد خنگم نميدونم ...

نه خنگ چرا!اینا تصوراتی هست که شوهرت با رفتاراش بهت تلقین کرده.رانندگی اصلا چیز خاصی نیست که انرژی و ذهنت رو براش حیف کنی.تو خیابونا ندیدی چطور می رونن؟!بیشترشون خدا میدونه چطور امتحان شهری قبول شدن

فقط با خودت بگو من از اونا کمترم مگه؟! با آرامش تمرین کن و بدون شوهر .من که تنها رفتم لذا وابسته به حضور کسی نشدم و نیستم.

شوهر من که قبل ترمز من میگف:«ترمز» و .. من نمیدونستم تو موقعیتش میفهمم کِی ترمز کنم آیا؟ تنها که رفتم دیدم همه چی رو بلدم 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
يهو يادم ميره تو اينه نگا كنم يه سر سه راه ترمز نزدم 

عيب نداره خب دفعه بعد مراقب باش بعدشم با دنده - و ٢ چه اتفاقي مثلا ميخواد بيفته من شوهرم ميگفت اصلا نترسيا سرعت ٥٠-٤٠ تا هميچي نميشه نترس زدي به كسي هم طوري نيست گفتم برو بابا من راننده م خودم 😂😂😂😂

عيب نداره خب دفعه بعد مراقب باش بعدشم با دنده - و ٢ چه اتفاقي مثلا ميخواد بيفته من شوهرم ميگفت اصلا ...

شب ساعت١٢هستا چنان گير ميده تو اينه نگا كردي نكردي اگه يه موتور بياد چي اگه فلان بشه چي كلا تمركزم ميريزه بهم

شب ساعت١٢هستا چنان گير ميده تو اينه نگا كردي نكردي اگه يه موتور بياد چي اگه فلان بشه چي كلا تمركزم م ...

الهي 

دفعه بعد هررررجا بودي بزن كنار بگو ببين يا ارومتر تذكر ميدي ياااا دفعه بعد ميرم تو تيربرق ☺️😄

واي خب بعضي مردا حساسن ديگه مث ما كه ب خوابيدن رو مبل و بعضيا چيزا حساسيم بهش بكو هولم نكن ارومتر بگو

منم این مدلیم شوهرم همه اش فحش میده به اونی ک به من گواهینامه داده 😂😂😂😂😂خدایی عصبانی میشه من بدتر خنده ام میگیره ، خب ادم هول میشه بنظرم تنها رانندگی کردن بهتره.

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

عزیزم تو میتونی

زن داداش من گواهی نامه داره ولی وقتی داداشم تو ماشینه اصلا پشت فرمون نمیشه میگه دیوونه ام میکنه از بس نظر میده ترمز کن بپیج نپیج

ولی خودش ماشینو ور میداره تنها میره هیج مشکلیم نداره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)