2777
2789
عنوان

يني اين گند زدنا خوب ميشه

334 بازدید | 26 پست

امشب ايقد گريه كردم نميدونم چرا نميتونم خوب رانندگي كنم گواهي نامه گرفتم ولي تنهايي با ماشين جايي نرفتم يه هفتست شبا با شوهرم ميرم ميشينم پشت ماشين هرشب گند ميزنم و كلي سرصدا ميكنه امشب هم باز گند زدم ديگه كلي گريه كردم اخه چرا اينجوريم خيلي ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآاااااااا خب دختر جون چرا گریه میکنی خیال کردی شوماخرم از شیکم ننه ش شوماخر بود؟خب طبیعیه زیاد تمرین کن سر ده روز دستت میاد .با یه ادم اروم تر برو اموزش شوهرت داد میزنه استرس میگیری

شوهر کنار زنه راننده=عامل استرس...افسردگی...پایین اومدن اعتماد ب نفس و ناموفق بودن

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

اینقدرها که فک میکنی سخت و مهم نیست.بهش راحت و عادی نگاه کن.منم چند روزی از زندگیم برا همین قضیه سخت گذروندم الان میگم کاش همه سختی ها در همون حد باشه.

پیشنهاد میکنه تنها رانندگی کن.با شوهر سخته،فک میکنه استاده و زنش هیو وی نمیفعمه،همه مردها رو میگم به غیر از چند نفر استثنا.همش تذکر میده و آدمو ناامید میکنه بعد میگه مگه من چکار کردم.

من یه بار ماشین رو برداشتم تنهایی یه خیابون روندم دیگه شدم راننده ،اونم سرتر از شوهرم و خیلی از مردها

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید