2777
2789
عنوان

رازیانه

898 بازدید | 36 پست

کسایی از رازیانه استفاده میکنن

نتیجشو تو خودتون در چ مورد دیدین؟

واقعا تاثیر خوبی داشته براتون؟

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

هفته ای دوبار دمنوش رازیانه میخورم.

مشکل هورمونی یا تاخیر پریود نداشتم که بخواد تاثیر خاصی بذاره.

فقط محض فوایدش میخورم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ای دوبار دمنوش رازیانه میخورم. مشکل هورمونی یا تاخیر پریود نداشتم که بخواد تاثیر خاصی بذاره. ...

در مورد زیبایی چی تغییری حس کردین؟

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

من میخورم واسه مو زائد ولی فک میکنم موهای زائدم تازه زیادم شدن 😣😣

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
من میخورم واسه مو زائد ولی فک میکنم موهای زائدم تازه زیادم شدن 😣😣

من اتفاقا فک میکنم رشد موی زائدم خیلی کند شده

در مورد زیبایی چی تغییری حس کردین؟

راستش هیچی:)

من هر هفته هم چای سبز میخورم ،هم رازیانه ،هم زنجبیل ،هم دارچین، هم چای نعنا خشک، هم قهوه:)))

تاثیری هم باشه معلوم نیست مال کدومه.

کلا میرم سر کابینت ببینم کدوم میچسبه همونو آماده میکنم:)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نه خوب نیست  خودسرانه مصرف نکن  رازیانه هورمونیه اگه زیاد مصرف بشه پرولاکتین خونو بالا ...

واقعاااا

من همه جا در مورد رازیانه خوب شنیدم

میگن برا خانوما معجزه میکنه

برا کسیم ضرر نداره البته فقط خانوما

نه خوب نیست  خودسرانه مصرف نکن  رازیانه هورمونیه اگه زیاد مصرف بشه پرولاکتین خونو بالا ...

ولی یه دوره ۴۰ روزه بد نیس 

برای حاجتم صلوات میفرستین....آجیای نی نی سایتیم دوستون دارم😗

عزیزم برای چی میخوای بخوری؟رازیانه گیاه داروئیه نه دارو!

برو طب اسلامی، قشنگ مشکلتو ب.و، داروی مخصوص به خودتو میدن خیالت راحته که عوارض نداره و اثرش هم خیلی سریعتر و پایدار ار از رازیانه هستش....

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
سرخود نخور عزیزم شاید پرولاکتینت بالا باشه

سالی یکبار سرتاپا چکاپ میکنم.

تا الان اصلا مشکل هورمونی نداشتم.

مصرفم هم کلا زیاد نیست که بخواد تاثیر منفی بذاره.