2777
2789
عنوان

نامردی

234 بازدید | 13 پست

امروز مامانم داشت میومد دنبالم میگفت تو خیابون یه پسره جوون داشت بلند بلند صحبت میکرد میگفت نمیخوامش نمیخوامش. بعدشم میگه مامان زور نکن اون دختر به درد من نمیخوره وقتی دختره به حرف مامانش گوش نمیده به حرف من میخواد گوش کنه قراره پنجاه میلیون واسه عروسی خرج کنم اخرشم بگه هیچ کاری نکردی بگه ننه بابات بهمون کمک نکردن سرکوفت بزنه همون بهتر بزار برم طلاق بدمش با دو سه میلیون ردش کنم بره ... 

عجب دورزمونه ای شده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

با دو سه میلیون ردش کنم بره؟؟؟

عنتره عوضی

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه همچین ادمایی به این فک‌نمیکنن دختر با هزار امید و ارزو میان خونش مگه ارزویه عروس شدن جرمه؟ که میخوان بدا عروس بزارن بنظرم این حق عروسه خودمم الان تو این شرایطم و هیچ وقت دلم نمیخواد عروس نشم

مامانت خیلی در پرده بهت گفت حرفه  مادرو باید گوش کرد

من همیشه به حرف مامانم گوش میدم به خاطر همین تا مشکلی پیش میاد زود شوهرم میره به مامانم میگه خداروشکر ناراحتی حل میشه زود

خدا لعنتشون کنه همچین ادمایی به این فک‌نمیکنن دختر با هزار امید و ارزو میان خونش مگه ارزویه عروس شدن ...

دختره خیلی سخت پسند و ایراد گیر بوده و قدر نشناس

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
خدا لعنتشون کنه همچین ادمایی به این فک‌نمیکنن دختر با هزار امید و ارزو میان خونش مگه ارزویه عروس شدن ...

وای وای من سر عروسیم چه مصیبتایی کشیدم از دست خانواده شوهررررررررر... خداروشکر شوهرم پشتم بود . بعد دوسال پدرشوهرم هنوز نمیزاشت عروسی بگیریم اگه اون موقع زور نمیکردیم الان اصلا تو این گرونی با این که پول داره به خدا قسم عروی نمیگرفت خسیس

دختره خیلی سخت پسند و ایراد گیر بوده و قدر نشناس

اره منم اوایل حرف مامانم گفتم دختره خوب یکم اتیشی کرده ولی وقتی مامانم گفت با دو سه میلیون ردش کنم بره مخم سوت کشید از دست نامردی روزگار😢

وای وای من سر عروسیم چه مصیبتایی کشیدم از دست خانواده شوهررررررررر... خداروشکر شوهرم پشتم بود . بعد ...

شوهر من پشتم نیست راضی نیس ولی من تک و تنها دلم میخواد عروس شم اخرشم کوتاه نیومدم 

با یه تلفن یه طرفه یک طرفه پسر مردم رو قضاوت نکنیم

قضاوت نمیکنیم فقط خواستم بگم دنیا چه نامرده که مرده اخر حرفاش چنین حرفی رو زده میگه با دو سه میلیون ردش کنم بره 😢 . تا یکی بد شد باید اینطوری گفت . طلاقش بده ادم نمیسوزه ولی افکار اینجوری بده😕

شوهر من پشتم نیست راضی نیس ولی من تک و تنها دلم میخواد عروس شم اخرشم کوتاه نیومدم 

یعنی میگه عروسی نگیرید؟؟ 

پدرشوهرم نمیذاشت عروسی بگیریم بهانه میاورد شوهرم یه بسته تیغ گرفت گفت خودمو میکشم اخرشم چقدر مول ازمون گرفت گفت سه چهار سال بعد میدم اونم چشم اب نمیخوره بده  به راحتی