2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
بخدا امروز دقیقا همینو گفتم  مادرشوهرم گفت نه میخوام لباس بگیرم براش ذوق دارم و از این حرفای گ ...

بگو الان لباسا اسپرت دخترونه پسرونه نداره

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
پس الان میره حامله میشه دختر بشه

خدا باید بده دست ماها نیست واقعا

مادرشوهرم که بهش گفته تو ۱۰ تا بچه بیاری همشون پسر میشن😑😑😑☺️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عاشق دختره ، تا زایمان کنه گریه میکرد امیدوار بود ‌پسرش دختر باشه😅 همه نوه ها پسرن همشون عاش ...

عزیزم خوشنام باشه انشاءالله بچه منم دختره تا دوماه و نیم دیگه ب دنیا میاد ب امید خدا.شما چندوقتته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اخ اخ حق داری منم موق سزارین همسرم عوض میکردبنده خدا

وای سزارین و یادم ننداز

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
دکتر گفت احتمال ۸۰،۹۰ درصد دختره بعد ذوق منو دید گفت براش اسم انتخاب نکنیا بزار هفته ۱۸ قطعی بشه&nbs ...

برا من ۱۱هفته گفت دختره و درست گفت

از الان نه شوهرت نه خانوادش برات ارزش قائل نمیشن بعدا میخوای چکار کنی از همین حالا پاتو سفت بزار محک ...

پدرم هم همین رو میگه 

دعوتت نکنن تمومه میدونم ، خودم هم نمیتونم این همه بی ارزشی رو تحمل کنم 

از نظر اونایی که من رو دیدن و اون ، من کلی از اون سر تر هستم از همه لحاظ ولی اون رو مادر شوهر انتخاب کرده و من زو پسر 

باورت میشه پدر شوهرم به نامزدم گفته بود ( همون کشوری که هستی ) یک دوست دختد اونجایی پیدا کن . 

خیلی صبوری میکنم هیچی نمیگم ، سعی میکنم دوسشون داشته باشم ولی از وقتی جاری اومده همه چی زهر مارم میشه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
بگو الان لباسا اسپرت دخترونه پسرونه نداره

بهش گفتم سفید و کرمی و رنگایی که مخصوص جنسیت نیست بگیر😉

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خدا باید بده دست ماها نیست واقعا مادرشوهرم که بهش گفته تو ۱۰ تا بچه بیاری همشون پسر میشن😑😑😑☺️

😂

عزیزم خوشنام باشه انشاءالله بچه منم دختره تا دوماه و نیم دیگه ب دنیا میاد ب امید خدا.شما چندوقتته؟

الهی آمین مرسی عزیزم

انشالله بچه گل شما هم خوشبخت و خوشنام باشه عزیزم

چقدر خوب.. من تازه هفته ۱۵ هستم گمونم

اواخر اردیبهشت میاد عزیزم

پدرم هم همین رو میگه  دعوتت نکنن تمومه میدونم ، خودم هم نمیتونم این همه بی ارزشی رو تحمل کنم&n ...

بنظرم شوهرتم یکم بیخیاله تکلیفتو معلوم کن

به نظرم خوبه که خودشونو زود نشون دادن تا بهتر بتونی تصمیم بگیری

مرسی ، یکمی با حرفاتون اروم شدم 

مونده بودم حق با کی هست دیگه مطمن شدم حق با پدرم هست 

خوشبخت شی عزیزم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍