2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
برا من ۱۱هفته گفت دختره و درست گفت

منم مطمئنم چون اصلا ببخشید آلت تناسلی نداشت 😅 صاف صاف بود 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم شوهرتم یکم بیخیاله تکلیفتو معلوم کن

خیلی خانواده دوست هست 

و جون میبینه صبوری میکنم و هیچی نمیگم 

داره سو استفاده میکنه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
الهی آمین مرسی عزیزم انشالله بچه گل شما هم خوشبخت و خوشنام باشه عزیزم چقدر خوب.. من تازه هفته ۱۵ ه ...

برامن قرار بود ۲۳ اردیبهشت بیاد ۳۰ فروردین اومد

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
دکتر گفت احتمال ۸۰،۹۰ درصد دختره بعد ذوق منو دید گفت براش اسم انتخاب نکنیا بزار هفته ۱۸ قطعی بشه&nbs ...

نمیخوام شک بندازم تو دلتا منم هفته ۱۶ گفتن جفتش دختره خدارو شکر به کسی نگفتم حتی شوهرم چون هم شوهرم هم کل خانواده هامون عشق دخترن،دل میبستن میگفتم... تو انومالی یهو گفت جفتشون پسرن.با اینکه نگفته بودم که قبلی گفته ۲تا دختر ولی همه خورد تو ذوقشون و من خیییییلی ناراحت شدم از رفتار دیگران😞 اصلا جلو کسی نگو چه جنسی دوست داری و به همه بفهمون سلامتیش واست مهمه.وگرنه بعدش با تیکه هاشون ادمو کفری میکنن

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
برا من ۱۱هفته گفت دختره و درست گفت

عزیزم شبیه شماست دختر نازت با پدرش؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مرسی ، یکمی با حرفاتون اروم شدم  مونده بودم حق با کی هست دیگه مطمن شدم حق با پدرم هست  خ ...

انشاالله شماهم خوشبخت بشه در کنار کسی که لیاقتتو داشته باشه عزیزم😍😍😘

هیچ وقت پدر و مادر بد بچه هاشونو نمیخوان مطمئن باش

خیلی خانواده دوست هست  و جون میبینه صبوری میکنم و هیچی نمیگم  داره سو استفاده میکنه  ...

من میگم خودت قبل مراسم یکم بترسونش شاید به خودش بیاد اگه دیدی باز دعوت نکرد به حرف پدرت اعتماد کن چون بری سر خونه زندگیت بخدا نابودت میکنن

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
عزیزم شبیه شماست دختر نازت با پدرش؟

از هرکی یچی به ارث برده عزیزم

براش یه گل طبیعی خوشگل بگیر

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
احتمالا با خواهرتون جاری هستید وگرنه عمرااااااااااااااااااااا

نه عزیزم🤣

نه بیشتر تو فکر یه لباس خوبم

تونیک سنگین بگیر

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋