2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
احتمالا با خواهرتون جاری هستید وگرنه عمرااااااااااااااااااااا

من‌خواهر ندارم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
نمیخوام شک بندازم تو دلتا منم هفته ۱۶ گفتن جفتش دختره خدارو شکر به کسی نگفتم حتی شوهرم چون هم شوهرم ...

واقعا؟؟ این همه اختلاف.....

خوب شد نگفتی 

عزیزم انشالله بچه هات سلامت باشن پسر هم عالیه من که خر دو جنسیت و دوست دارم خدا میدونه ولی دختر رو بیشتر 

باور کن امروز دقیقا به مادرشوهرم گفتم برای هردومون فرقی نمیکنه فقط سلامت باشه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ این همه اختلاف..... خوب شد نگفتی  عزیزم انشالله بچه هات سلامت باشن پسر هم عالیه من که ...

ایسالله خدا جفتشو بهت بده

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
من میگم خودت قبل مراسم یکم بترسونش شاید به خودش بیاد اگه دیدی باز دعوت نکرد به حرف پدرت اعتماد کن چو ...

چطوری بترسونمش ؟

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
انشاالله شماهم خوشبخت بشه در کنار کسی که لیاقتتو داشته باشه عزیزم😍😍😘  هیچ وقت پدر و مادر بد ...

مرسی عزیزم😘😘😘

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چطوری بترسونمش ؟

خیلی جدی بگو همه چی بین ما تموم بگو تو سر یه مراسم نتونستی برام بجنگی ازکجا معلوم دوروز دیگه بخاطر خانوادت هربلایی سزم نیاری بزار فک کنه از دستت داده ببین تلاشی میکنه؟

واقعا؟؟ این همه اختلاف..... خوب شد نگفتی  عزیزم انشالله بچه هات سلامت باشن پسر هم عالیه من که ...

الان هفته ۲۲ام حالا منتظر سونوی بعدیم که مطمئن بشم و به بقیه خریدام برسم.راستش خودم دوست داشتم دختر و پسر بشن که جفتشو داشته باشم ولی خب قسمت نبود.

اره واقعنم سلامتیشون حرف اولو میزنه.ان شاالله جفتمون به سلامت زایمان کنیم😍😍😍

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏