2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
الان هفته ۲۲ام حالا منتظر سونوی بعدیم که مطمئن بشم و به بقیه خریدام برسم.راستش خودم دوست داشتم دختر ...

دخترم بیار

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایسالله خدا جفتشو بهت بده

الهی آمین ❤️ دوست دارم هر دورو داشته باشم 🌺

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چندروز دیگه بازم عمل دارم امشب اومد خونمون میگفت بزار برا ۴شنبه که من پنج شنبه سرکار نمیزم بیام همرا ...

افرین ب این خانوم خداحفظشون کنه ازخانمیشون معلومه متوجه شدن خوبی کردن دوباره بزندگی خود ادم برمیگرده انشاءالله سالم و سلامت باشن همچنین شما استارتر عزیز خدابهتون سلامتی بده و حتما خانوم خوبی هستین که بهتون خوبی میشه خدا حفظتون کنه❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان هفته ۲۲ام حالا منتظر سونوی بعدیم که مطمئن بشم و به بقیه خریدام برسم.راستش خودم دوست داشتم دختر ...

عزیزم.. انشالله خدابرات نگهشون داره و نامدار باشن🙏🏻❤️❤️

الهی آمین عزیز دلم 😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الهی آمین ❤️ دوست دارم هر دورو داشته باشم 🌺

من اگه وضع مالیم خوب بود ۴تا میاوردم دوتا دختر دوتا پسر

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
خیلی جدی بگو همه چی بین ما تموم بگو تو سر یه مراسم نتونستی برام بجنگی ازکجا معلوم دوروز دیگه بخاطر خ ...

سر جریان حرکت جاریم ، بهش گفتم من کاری به کسی ندارم ( خواهر شوهر هر وقت نامزدم خونه خودشون هست تو بغلش میخوابه و کلی براش سوغانی میاره ، لب تاب ، تبلت ، موبایل  ....من هیچ وقت هیچی نمیگم که چرا این کار رو میکنی در صوزتی که برای خودم چیزی نیاورده ) ولی سر حزکت جاری مم بهش گفتم ، کاری نکن که اخلاقم  عوض شه . باورت میشه عکسای عقدش و نامزدیش رو برام نفرستاد ببینم 😒😒😒😒 حس میکنم خیلی خار و خفیف شدم نه ؟ 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
افرین ب این خانوم خداحفظشون کنه ازخانمیشون معلومه متوجه شدن خوبی کردن دوباره بزندگی خود ادم برمیگرده ...

ممنون عزیزم🤩

اره یچیز خوب میگیزم

براش چیزی که خیلی دوست داره بگیر 

کلاه هم خیلی خوشگله برای دخملش 😍

برای وروجکت اسپند دود کن عزیزم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من اگه وضع مالیم خوب بود ۴تا میاوردم دوتا دختر دوتا پسر

پس بچه دوست داری 😍 فکر کنم حوصلت زیاده و ماشالله قوی هستی .. من فکر کنم فقط دو تا بخوام حوصله دوتا دارم 😉 بیشتر خودم نمیتونم 

چون خودمو روحیاتمو میشناسم

سر جریان حرکت جاریم ، بهش گفتم من کاری به کسی ندارم ( خواهر شوهر هر وقت نامزدم خونه خودشون هست تو بغ ...

بخدا تاالان هی گفتم نگم ناراحتت نکنم اما حس میکنم خود نامزدتم تورو نمیخواد پدر ادم بد ادم و نمیخواد هم خودتو ااری کوچیک میکنی هم خانوادتو تمومش کن

براش چیزی که خیلی دوست داره بگیر  کلاه هم خیلی خوشگله برای دخملش 😍 برای وروجکت اسپند دود کن ...

فدات عزیزم