2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
وای من انقد عصبی میشدم یسریا خییییلی واسشون مهم بود.که چی بشه اخه ادم به وقتش میگه دیگه🤦‍♀️ تاریخ ا ...

منم خیلی بدم میاد فقط بخاطر جنسیت بچه زنگ میزنن به خودمو شوهرم😅

نمیدونم تا کی میتونم بپیچونمشون

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مقصر جاریم بوده ولی حالا برادرشوهرم نمیبخشه  خدابه دلش بندازه

چیکار کرده مگه

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی بدم میاد فقط بخاطر جنسیت بچه زنگ میزنن به خودمو شوهرم😅 نمیدونم تا کی میتونم بپیچونمشون

بگو تصمیم گرفتیم تا بدو تولد خودمونم ندونیم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
به شوهرت بگو حقیقتو بگو چون اینکارو کرده پدرم میخواد بهم بزنه ببین چی میگه

میگه حسودی میکنی 😢 حالا من تو زندگیم به هیچی حسودی نمیکنم . پدرم گفته هیچی نمیگی تا ببینم خود اقای داماد چکار میکنه اگه دعوت نکنه همه چی‌ تموم میشه 😭😭😭

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
حالا دختره یا پسر؟جاریت دوس داره چی باشه؟

دختر

عاشق دختره ، تا زایمان کنه گریه میکرد امیدوار بود ‌پسرش دختر باشه😅

همه نوه ها پسرن همشون عاشق دختر شدن همش میگن😁

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میگه حسودی میکنی 😢 حالا من تو زندگیم به هیچی حسودی نمیکنم . پدرم گفته هیچی نمیگی تا ببینم خود اقای ...

ببین واقعا حق با پدرته شوهرت باید خانوادشو راضی کنه اگه نکرد و خودشم تنها رفت عروسی بنطر من الان قیدشو بزنی بهتره

منم خیلی بدم میاد فقط بخاطر جنسیت بچه زنگ میزنن به خودمو شوهرم😅 نمیدونم تا کی میتونم بپیچونمشون

چه زود جنسیتو گفتن بهت صد در صد گفتن؟چند هفته ای؟

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
دختر عاشق دختره ، تا زایمان کنه گریه میکرد امیدوار بود ‌پسرش دختر باشه😅 همه نوه ها پسرن همشون عاش ...

پس الان میره حامله میشه دختر بشه

چراازحاریت انتظاردعوت داری وا؟؟مادرشوهروبرادرشوهربایددعوتت کنن اصلامگه میشه مگه غریبه ای واقعانمیفهم ...

از جاریم انتظار دعوت ندارم عزیزم ، برادر شوهر زن ذلیل خالصه ، دختر خاله هاش هم دعوت نکرده چون زنش دوسشون نداره ، میگه مراسم خانمم هست هر کی دلش بخواد دعوت میکنه ، مادر شوهر هم مخالف نامزدیم بود از اول و همه آتیشا زیر سر خودش و جاری هست 

نامزدم هم که سکوت کرده 

همه فشارا رو سر من افتاده 

بگو تصمیم گرفتیم تا بدو تولد خودمونم ندونیم

بخدا امروز دقیقا همینو گفتم 

مادرشوهرم گفت نه میخوام لباس بگیرم براش ذوق دارم و از این حرفای گول زنک

میگه حسودی میکنی 😢 حالا من تو زندگیم به هیچی حسودی نمیکنم . پدرم گفته هیچی نمیگی تا ببینم خود اقای ...

از الان نه شوهرت نه خانوادش برات ارزش قائل نمیشن بعدا میخوای چکار کنی از همین حالا پاتو سفت بزار محکم باش اعتماد به نفس داشته باش  والا مگه الکیه هر بلایی بخوان سرت دربیارن 

ببین واقعا حق با پدرته شوهرت باید خانوادشو راضی کنه اگه نکرد و خودشم تنها رفت عروسی بنطر من الان قید ...

میدونم حق با پدرمه 

خیلی بنده های خدا به خاطر سکوت کردن ولی دیگه نمیکنن ، میدونم که اگه عروسی دعوت نشیم ، پدر فرداش همه کادوها و ... رو پس میفرسته 

چه زود جنسیتو گفتن بهت صد در صد گفتن؟چند هفته ای؟

دکتر گفت احتمال ۸۰،۹۰ درصد دختره بعد ذوق منو دید گفت براش اسم انتخاب نکنیا بزار هفته ۱۸ قطعی بشه 

اونطوری میخوره تو ذوقت

هفته ۱۳ بهم گفت تو غربالگری