2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
مام خوبی با تحریم اما انگاری یه نامه ذهن لب خراب در اومده هرچی گفتم گذاشته کف دسته مادرشوهرم

متوجه نشدم 

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
بگو اره برو اختیار خونه مردم که دیگه دست تو نیست

خواهر دعا کن شر ادمای بد دامن زندگی کسی را نداره که بد دردیه 

خانما واسه جاری بزرگم دعاکنید اشتباه بزرگی کرده اونم از روی سادگی وحماقت حالا شوهرش داره طلاق میده تواون زندگی سختی زیاد کشیده حالامیداره واسه یه زن دیگه ومیره 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به جااین اول به من بگین چیکارکنم انگشتاپام وکف پا ورم کرده وشدیدمیخاره

کهیره؟؟؟

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

من خواهر خودمم نوار نمیذاریم برا هم.. چه بزسه جاری.. من با جا یام فقط سلام خدافظ... حتی میترسم نگاهشون گنم.. انقد که حرف در بیارن.. 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
راستی خب تو هم عروس اون خانواده ای چرا مادر شوهرت دعوتت نکرده؟

چون مادر شوهرم هم مخالفه اردواجمون بوده 

پدر و مادرم به شدت عصبی هستن ، میترسم پدرم بهم بزنه همه چیرو 😭😭😭 خیلی بهشون برخورده 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
خواهر دعا کن شر ادمای بد دامن زندگی کسی را نداره که بد دردیه  خانما واسه جاری بزرگم دعاکنید اش ...

ای وای ایشالله برادرشوهرت عاقل بشه

من خواهر خودمم نوار نمیذاریم برا هم.. چه بزسه جاری.. من با جا یام فقط سلام خدافظ... حتی میترسم نگاهش ...

ماهم درحالت عادی نمیزاریم که من داغان بودم داغان

مادرشوهرت اینا چرا چیزی نمیگن😐توام عروسیت دعوتش نکن

اره منم همین رو گفتم به نامزدم 

هر چند اگه پدرم بهم نزنه همه چی رو 

فعلا سکوت کردن همه 

باورت میصه از استرس پریودم عقب افتاده 😭😭😭

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چون مادر شوهرم هم مخالفه اردواجمون بوده  پدر و مادرم به شدت عصبی هستن ، میترسم پدرم بهم بزنه ه ...

ای بابا،چقد عوضیه بخدا شوهرت باید یفکری بکنه تازه خانوادتم باید دعوت باشن

ای وای ایشالله برادرشوهرت عاقل بشه

مقصر جاریم بوده ولی حالا برادرشوهرم نمیبخشه 

خدابه دلش بندازه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
حالا چیه؟دختره

احتمال ۹۰ درصد بله

جاریم عاشق دختره و کل نوه های هر دو طرفم پسرن😆🤣🤣

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اره منم همین رو گفتم به نامزدم  هر چند اگه پدرم بهم نزنه همه چی رو  فعلا سکوت کردن همه&n ...

به شوهرت بگو حقیقتو بگو چون اینکارو کرده پدرم میخواد بهم بزنه ببین چی میگه

عروسی برادرشه  داره بعد سه سال میاد ایران که بره عروسیش ، البته اومده ولی پیش من نیومده اصلا ف ...

چراازحاریت انتظاردعوت داری وا؟؟مادرشوهروبرادرشوهربایددعوتت کنن اصلامگه میشه مگه غریبه ای واقعانمیفهمم!

من چکار کنم  هیچی به ذهنم نمیرسه

من میگم با شوهرت رک صحبت کن،بگو خانوادم سر این موضوع ناراحتن و حقم باخانوادمه وپدرم لج کرده و میخواد بهم بزنه ببین چی میگه شوهرت