2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والااصلا به من نگفت از اول  من تو حرفاش فهمیدم  اصلا باهاش ارتباط ندارم والا ، عقدش دعوت ...

اگه تورو دعوت نکرده نامزدتم نره خب

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
زباد نمیارم ولی بخدا هر چیزی میخرم حرفاش به گوشم میرسه دلم میشکنه ،سالی یکبار اگه دعوت کنه میرم ولی ...

بگو اره برو اختیار خونه مردم که دیگه دست تو نیست

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

خدا خیرش بده...افرین ب جاریت و افرین ب تو ک قدر خوبی رو میدونی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
خدا خیرش بده...افرین ب جاریت و افرین ب تو ک قدر خوبی رو میدونی

قربونت عزیزم🤩

اگه تورو دعوت نکرده نامزدتم نره خب

عروسی برادرشه 

داره بعد سه سال میاد ایران که بره عروسیش ، البته اومده ولی پیش من نیومده اصلا فکر کن😶 عروسی هفته دیگس 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
جاری من که در به در دنبال دونستن جنسیت بچمه🙄 به مادرشوهرم متوسل شده از طریق اون بفهمه😑😑

حالا دختره یا پسر؟جاریت دوس داره چی باشه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
روتون میشد نوار عوض میکرد؟؟؟؟؟

من نمیتونستم خم بشم وتاجای ممکن سعی میکردم خودم انجام بدم اما امان از درد و بیهوشی حالم اصلا خوب نبود

عزیزم شوهرت تو خواسته که اومده جلو   اگه دختر عموی جاریتو میخواست از اول میرفت سراغ اون

اون نبود از اول که 

بعد اومد 

بعدم من اصلا با این مشکل ندارم ، من نامزدم ایران نیست ، هزاد تا دختر هر روز میبینه 

مشکلم با اینکه چرا جاری که من رو ندیده این کار رو کرده و واقعا چطوری باید باهاش برخورد کنم

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
عروسی برادرشه  داره بعد سه سال میاد ایران که بره عروسیش ، البته اومده ولی پیش من نیومده اصلا ف ...

مادرشوهرت اینا چرا چیزی نمیگن😐توام عروسیت دعوتش نکن