2777
2789
عنوان

از جاریم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 197 پست
واقعا خداروشکر از بین سه تا یکیش انقدر ماهه که نگو

برامنم سه تاس اون دوتاهم خوبن کاری به کار هم نداریم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
استارتر چطوری باهاشون از اول رفتار کردی ؟ شما بزرگتری یا ایشون ؟ 

عزیزم جاریم بزرگتره،کلا که پشت هم حرف نمیزنیم واز اول اگه ناراحت شدیم تو رو هم گفتیم نه پشت سر،باهاشون برنامه بیرون وخونه دعوت کنم و یا برم خونشون کمکش کنم یا تولد بگیریم براهمدیگه ازاول خوب بودیم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کارایی که همه جاریا میکنن.پشت سرم حرف زد ولی به گوشم رسید.مثلا مبخواست خانواده شوهرمو با من بد ...

جاری من غیبت منو برای زنداییم میکرد خودم با گوشای خودم شنیدم اون بنده خداهم میگفت من تا حالا ازش بی احترامی یا حرفی نشنیدم همش پشتم درمیومد

جاری من غیبت منو برای زنداییم میکرد خودم با گوشای خودم شنیدم اون بنده خداهم میگفت من تا حالا ازش بی ...

چقد پست بود

برامنم سه تاس اون دوتاهم خوبن کاری به کار هم نداریم

ماهم کاری به کارهم نداریم ولی یکیش داره سعی میکنه بین مارا به هم بزنه حرفای نگفته اونو پیش من میگه و..منم از جاری خوبم پرسبدم و ردر رو کردم وفهمیدیم داره همه راباهم بد میکنه،میگه شماها پول دارید وظیفتونه به شوهرمن کمک کنید حال بخدا فقط جاری خوبم پولداره 

بزرگه هم متاسفانه داره جدا میشه خیلی دلم براش میسوزه خداکمکش کنه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

این کلاه و برادخترم بافتم دختر جاریم خوشش اومده میخوام برا اونم ببافم

ماهم کاری به کارهم نداریم ولی یکیش داره سعی میکنه بین مارا به هم بزنه حرفای نگفته اونو پیش من میگه و ...

ای باباخوب کاری کردی رو در رو کردی با ادم حسود رفت و امد نکن

منم یک خواهرشوهر دارم ماهه سر دوتا زایمانم اومد بیمارستان همه کار برام کرد همه کار خدا خیرش بده واقع ...

خداروشکر

بچه ها من جاریم ، هنوز من رو ندیده بود ، من همسرم اینجا نیست ، خانوادش هم یک شهر دیگه هستن ، رفته بود برای نامزدم (دقیقا دو ماه بعد اینکه بله برون کردن )  دختر عموش رو معرفی کرده ☹☹ بماند تو این مدت چه کارا که نکرده 

من باهاش چطوری رفتار کنم اخه ☹

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
این کلاه و برادخترم بافتم دختر جاریم خوشش اومده میخوام برا اونم ببافم

هزار الله اکبر ، چقدر زیباست این وروجک . ماشالله 

بچه ها من جاریم ، هنوز من رو ندیده بود ، من همسرم اینجا نیست ، خانوادش هم یک شهر دیگه هستن ، رفته بو ...

نامزدت بهش چی گفته؟ازالان قطع رابطه کن

هزار الله اکبر ، چقدر زیباست این وروجک . ماشالله 

ممنون عزیزم

نامزدت بهش چی گفته؟ازالان قطع رابطه کن

والااصلا به من نگفت از اول 

من تو حرفاش فهمیدم 

اصلا باهاش ارتباط ندارم والا ، عقدش دعوت م نکرد چون ما نامزدیم !!! عروسیش هم دعوت نکرده ، میدونم اون دختر عموش و نامزدم ساقدوشاش هستن 

خیلی کلافم 😢😢😢 نامزدم هم مخفی میکنه و چون اینجا نیست ، نمیتونم بفهمم داره چه میکنه 

ای باباخوب کاری کردی رو در رو کردی با ادم حسود رفت و امد نکن

زباد نمیارم ولی بخدا هر چیزی میخرم حرفاش به گوشم میرسه دلم میشکنه ،سالی یکبار اگه دعوت کنه میرم ولی خودش هرکی بیاد همراهش میاد خونه ما 

طبقه بالا خونه مادرشوهرم زندگی میکنه میرم خونه مادرشوهر شروع میکنه غر زدن که ازاینجا بریم میان سروصدا میکنن و..

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .