2821
2789
عنوان

خسته شدم 😪😔

146 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها چند روز پیش یه تاپیک زدم و ازتون کمک خواستم چون ترس از مادر شدن داشتم و با کمک ها و صحبتای شما امروز رفتیم واسه همسرم دکتر 🙈😍

حالا یه سوال داشتم ازتون

من آدم خیلی خیلی احساسی هستم و فوق العاده دلسوز اطرافیان ، طوری که تمام وقت و زندگیو ذهنمو درگیر مسائل اطرافیانم میکنم

به تازگی برادرشوهرم داره جدا میشه از خانمش و از اونجایی که من و خانمش دوستای خیلی صمیمی شدیم باهم، من الان از این بابت خیلی ناراحتم و همش دارم گریه میکنم ، اصلا نمیتونم دوریشو تحمل کنم 😪😪😪😪

حالا در کل شما نظرتون چیه راجع به این اخلاق من

داغون شدم به خدا

به نظرتون بچه دار که بشم بهتر میشم؟

اصلا این اتفاق که افتاده احساس بی انگیزگی پیدا کردم

خسته نباشی

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتین خسته شدم

منم مثل شما احساسی هستم وحشتناک

ولی فقط یه خودم ضربه میزنم

نکن اینکارو

پیر میشی و هزارتا بیماری میگیری

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
آهان 😂😂😂😂 آره به خدا ، میدونم  اما دست خودم نیست خوب 😔😔

من تازه مریض میشم

شما خوبه گریه میکنی

من تازه مریض میشم شما خوبه گریه میکنی

واااای خیلی سخته 

آدم احساسی خودش آسیب میبینه و بس

الان میدونم شاید اون اصلا به من حتی فکرم نکنه اما من چی؟

کاش خوب بشم، یعنی میتونم اخلاقمو عوض کنم؟

2790
2823
2791
2779
2792