2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 64 پست
اره بابا بعد از شش هفت ماه دارو خوردن به این سایز رسید، ولی خداروشکر باردار شدم، اگر مثل من باشی، دو ...

خداروشکر😍 ان شالله سالم و سلامت بیاد بغلت😘

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه؟ من بهش گفتم گفت لازم نیست☹ آخه دوستم هر ماه اقدام میکرد با فولی ۲۰ نمیشد یه ماه که آمپولو ز ...

دقیقا منم گفتم امپول بهم بده گفت نمیخوای.یه تو ذهنی محکمی این ماه خوردم آخه چهار تا فولیکول خوب داشتم.

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
پنج ماه دوماه لتروزول خوردم آمپولم زدم

پس مشکل چیه؟ شوهرت آزمایش داده؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دقیقا منم گفتم امپول بهم بده گفت نمیخوای.یه تو ذهنی محکمی این ماه خوردم آخه چهار تا فولیکول خوب داشت ...

واقعا عالی بودن فولیکولات کاش خودت آمپول میگرفتی میزدی 

نه چون تخمکت با قرص بزرگ شده نیازی به امپول نیست خودش ازاد میشه

عه مرسی گلم 

پنج ماه دوماه لتروزول خوردم آمپولم زدم

دقیقا مثل من.ولی دکتر من گفته عکس رنگی هم کلی معایب داره و حتی الامکان ۱ سال تلاش کن نشد برو بگیر

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
ممنون گلم، فقط درمانو قطع نکن، ادامه بده تا فولیکولت بزرگ بشه، دیگه نزدیکه😍

آره پس آممول نمیزنم چون ماه اولم هست میخوام اقدام کنم شاید زود باشه برا آمپول و... اقدام کنم ببینم چی میشه خواهرم با فولیکول ۷ باردار شد شانسیه واقعا

هیچ مشکلی ندارم عزیزم آزمایش شوهرمم عالی بود واسه همین دکترم برام عکس رنگی نوشته

خب خداروشکر . پس ان شالله به زودی مامان میشی😍

آره پس آممول نمیزنم چون ماه اولم هست میخوام اقدام کنم شاید زود باشه برا آمپول و... اقدام کنم ببینم چ ...

آهان پس ماه اولته، آره عزیزم داروهاتو ادامه بده، دکتر هروقت ببینه فولیکول به سایز مناسب رسید آمپول میده، راستی  دکتر به من گفت از روزی که آمپولو زدم تا یک هفته دوغ و روزی دوتا سفیده تخم مرغ بخورم، من رعایت کردم حتما تو باردار شدن تاثیر داره