2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان پس ماه اولته، آره عزیزم داروهاتو ادامه بده، دکتر هروقت ببینه فولیکول به سایز مناسب رسید آمپول م ...

جدی چه جالب دوغ که سردیه اتفاقا زیاد میخورم 🤣 . 🤔🤔🤔 پس آمپولو بی خیال میشم این ماه هر چی خدا خواست . 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
با دفترچه بیمه سلامت چقده بنظرت؟

دفترچت بیمه سلامت ایرانیانه؟ همون فک کنم دفترچه ۲۵ اینا باشه آزادم ۴۰ ... نمیدونی باهمین دفترچه هزینه سزارین چقده؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم سلامت دارم، آخرین بار مال من یدونه آمپول سیزده تومن شد، دکتر بیمارستان دولتی باید بنویسه، فکر کن ...

نمیدونی با همین دفترچه سلامت هزینه سزارین چقد میشه؟ 

حالا دو قلو خوبه اما سه چهار تا وحشتناکه.از فکرشم میترسم.

اون احتمالش کمه به نظرم یک در هزار . حالا ان شالله ماه بعد اونی ک میخوای بشه😍😎

جدی چه جالب دوغ که سردیه اتفاقا زیاد میخورم 🤣 . 🤔🤔🤔 پس آمپولو بی خیال میشم این ماه هر چی خدا خوا ...

اره جالب بود برام، اره گلم من وقتی برای درمان رفتم فولیکول بزرگم ۹ بود، تا به ۱۵ برسه نابود شدم بس که غصه خوردم، شما خداروشکر اوضاعت خیلی بهتره، هرماه بهتر از ماه قبل میشی، البته اگه درمانو قطع نکنی، توکل بر خدا، موفق باشی