2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 64 پست
اره جالب بود برام، اره گلم من وقتی برای درمان رفتم فولیکول بزرگم ۹ بود، تا به ۱۵ برسه نابود شدم بس ک ...

عزیزم خداروشکر به نتیجه رسیدی قربونت برم مرسی از راهنماییات  😍

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم هنوز نرفتم بپرسم، ولی اگه جای خصوصی بری قطعا آزاد حساب میشه، جاهای دولتی خیلی کمتر میشه

میگن جاهای خصوصی ۴۰ درصدشو بیمه میده شنیدم . دولتیم ک سزارین نمیکنن😢 حالا از الان به فکر زایمانم😂😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

جدی؟اگه ۴۰ درصد بدن که خیلی خوبه، چرا ممکنه دکتر به هر دلیلی نامه بده بری سزارین کنی ،اونوقت میتونی دولتی بری، دوستم بچه اش نچرخید دکترش نامه داد بیمارستان دولتی با ۷۰  هزار تومن سزارین کرد، دو سه سال پیش

جدی؟اگه ۴۰ درصد بدن که خیلی خوبه، چرا ممکنه دکتر به هر دلیلی نامه بده بری سزارین کنی ،اونوقت میتونی ...

وای چه خوب مفت شده . ما میخواستیم دفترچه رو بگیریم اینجوری گفتن دولتیا ۹۰ درصد خصوصیا سی تا چهل درصد تاپیکای اینجا رم سرچ کردم گفتن ایرانیان صحت داره همچین چیزی ولی کسی قیمت خاصی نگفته بود... 

کسی از کیت تخمک گذاری استفاده کرده؟؟ برای پسردارشدن کی باید اقدام کرد؟؟

:
پسردار شدن | تبادل نظر نی نی سایت
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2109282/پسردار-شدن?page=1

اره بابا بعد از شش هفت ماه دارو خوردن به این سایز رسید، ولی خداروشکر باردار شدم، اگر مثل من باشی، دو ...

سلام عزیزم میدونم مال چند سال پیش ولی خاطرتون هست که که روز ۱۲ فولیکولت ۲۰ بود و باردار شدید سن بارداریتون اختلاف داشت با پری یانه؟؟

سلام عزیزم میدونم مال چند سال پیش ولی خاطرتون هست که که روز ۱۲ فولیکولت ۲۰ بود و باردار شدید سن بارد ...

سلام منظورتون توی سونو هاست؟ یعنی سن جنین توی سونو با سن جنین از زمان پریود فرق میکنه؟