2777
2789
خودش سقط شد. سه تا سقط داشتم

عزیزم ناراحت شدم براتون،اما سعی کن ذهن خودتو درگیر جنسیت و این مواردش نکنی ،قسمت نبوده بمونه ،براتون آرزو میکنم یک فرزند سالم اون زمان که صلاحتونه داشته باشید  

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم. آزمایش هم دادم گفتن هیچی نیس و فقط عفونت داری. 

آزمایش هات چیا بودن؟ هزینه اش چقدر شد؟؟

منم یک هفته است سقط کردم. دکترم گفت فعلا این آزمایشها لازم نیست. میخوام ببینم آزمایشش چطوره و چه هزینه ای. شاید رفتم پیش یک دکتر دیگه برام آزمایشها رو بنویسه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
منم پریشب سقط داشتم واقعا نمیتونم هاهاش کنار بیام چیکار کنم دارم دیوونه میشم

وای عزیزم چقدر سخت درکت میکنم انشالله شماهم زودتر حامله بشی .ولی منکه سقط کردم عمم ماما هیت گفت مطمئن باش بچه ای ک خود ب خود سقط میشه صددرصد مشکل کروموزومی داشته و برو خداروشکر کن ک خدا دپستت داشته و نذاشته تو ماهای بالا تر درد بیشتری حس منی و ضربع بدتری بخوری

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
من دیگع میترسم باردار بشم

یه دوسه ماهی صبر کن بعد انشالله بارپار شو تو این دوسه ماه هم رعایت کن ک عفونت و کیست بهم نزنه رحمت و بعدم انشالله زود باردار میشی چون رحمت پاک شده 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
وای عزیزم چقدر سخت درکت میکنم انشالله شماهم زودتر حامله بشی .ولی منکه سقط کردم عمم ماما هیت گفت مطمئ ...

آره تو بیمارستان دکتر بهم گفت قبل 12 هفته مشکل داشته باشه خودش میفته فکر نکنی خودت مشکل داشتی بعضی وقتا تقسیم سلولی بد انجام شده 

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
یه دوسه ماهی صبر کن بعد انشالله بارپار شو تو این دوسه ماه هم رعایت کن ک عفونت و کیست بهم نزنه رحمت و ...

اصلا آمادگی روحیشو ندارم میزارم یسال دیگه

آره تو بیمارستان دکتر بهم گفت قبل 12 هفته مشکل داشته باشه خودش میفته فکر نکنی خودت مشکل داشتی بعضی و ...

خب پس ناراحت نباش خداروشکر کن 

اصلا آمادگی روحیشو ندارم میزارم یسال دیگه

چون خیلی ها بعد از سقط چسبندکی پیدا میکنن مواظب باشید انشالله سالم باشین و نینی سالم بدنیا بیارین 

چون خیلی ها بعد از سقط چسبندکی پیدا میکنن مواظب باشید انشالله سالم باشین و نینی سالم بدنیا بیارین&nb ...

هرجه آید خوش آید دیگه برام مهم نیس به هرجی فکر کردمیسرم اومد