2777
2789
عنوان

سرد شدم 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست
چه شبیهیم عزیزم.حس خیانت نداشته باش ما زن زندگی کردن بودیم اینا احساساتمونو لگدمال کردن .من عکس کبود ...

چرا فکر جدایی نیستی یا بری مشاوره ؟؟

میدونی شوهر من اگه پارو دمش نزارم خوبه ولی توقعیه 

خودمم بدترش کردم .

کاری کرد دوستام خودشون گذاشتن رفتن حتی دوستی که۱۵سال باهم بودیم 

میگه دزس دارم اما کار نمیکنه خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا فکر جدایی نیستی یا بری مشاوره ؟؟ میدونی شوهر من اگه پارو دمش نزارم خوبه ولی توقعیه  خودمم ...

دور و بر منم خالی کرده.فقط میخواد با برادراش باشیم.که وجودشون همش حس منفیه.منم با تمام دوستام یواشکی ارتباط دارم.یه جا برم 500 بار زنگ میزنه.بخدا انقد خسته ام که حد نداره.جدایی نمیشه.دوتا دختر دارم.خانواده امم پشتم نیستن.قبول کردم که باید ادامه بدم تا یکیمون بمیره

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
ای بابا ... خب بگو بشین دانشگاه شرکت کن بین چی میگهههه

عزیزم 35 سالشه بخواد بره دانشگاه هم سراسری که قبول نمیشه باید بره آزاد من خرجشو بدم لابد

ای وای عزیزمممم  خرج شو میدی اون وقت بهت گیر میده

دیروز میدونه بی پول بی پولم.میگه 70 تومن بده واسه شهریه باشگاه.براش بردم بهش دادم.میگه فک نکنی خبریه پست میدم همشو.بجای تشکرش

دیروز میدونه بی پول بی پولم.میگه 70 تومن بده واسه شهریه باشگاه.براش بردم بهش دادم.میگه فک نکنی خبریه ...

حقوق شماکفاف زندگیتون ومیده

الو الو سلام خداجونم میشه بی بی چک منم مثبت کنی  
دیروز میدونه بی پول بی پولم.میگه 70 تومن بده واسه شهریه باشگاه.براش بردم بهش دادم.میگه فک نکنی خبریه ...

واااااا 

بشین تو خونه دختر 

۱ماه گشنگی بکشه میفهمه 

کارگری بره شرف داره به خونه نشستن😕😕😕😏😏😏

واااااا  بشین تو خونه دختر  ۱ماه گشنگی بکشه میفهمه  کارگری بره شرف داره به خونه نش ...

عزیزم 8 ماهه اومدم سرکار.دوسال بیکاربود منم خونه بودم همش کتک میخوردم.الان سرکار میام حداقل دوتا خوبی داره.دیگه زیاد همو نمیبینیم.در ثانی حداقل خودمو بچه هام خرجیمون درمیاد.بچه چی میفهمه از نداری.بخدا هرروز میرم در مدرسه دخترم به زور میکشتم سوپر مارکت کلی چیز میز میخره .اصلا نمیفهمه ندارم یعنی چی.

حقوق شماکفاف زندگیتون ومیده

با کمکای خانواده ام میرسه خداروشکر.اما به سختی.اما گاهی یه خرجای اضافی پیش میاد میمونم دیگه.مثلا این ماه گوشیم از دستم افتاد شکست 1200 خرج تعمیرشه که فعلا ندارم.شیشه ماشینمونم خورد شد 300 و تعمیر هم لازم داشت نزدیک 500 یکجا دادم رفت.سخت میگذره خواهر.همش باید دودوتا چارتا کنی

واقعا خدا صبرت بده  این ادم ارزش این همه فداکاری رو میدونه؟

نه تازه کلی هم زبونش درازه.شب تا صبح میشینه سریال میبینه منم میگرنم به نور و بی خوابی حساسه.بخدا به زور قرص خواب و قرص اعصاب سرپام.یه کلمه بگی 18 تا ردیف میکنه پدر و مادر و همه رو میشوره

شوهر خواهرام دوتاشون پزشکن یکیشونم کارمنده اما پیمانکاری هم داره خداروشکر زندگیاشون اوکیه.خیلیم کمک مالی میکنن اما حرف طلاق میشه اصلا درکم نمیکنن.قضاوتاشون ناراحتم میکنه.میگم خدا روزگار منو برای دشمنم هم نیاره چه برسه به خواهر.اما خواهرام حاضرن جای من باشن؟