2777
2789
عنوان

سرد شدم 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست
عزیز دلم ... بچه ندارین ؟ گرم نبودن یعنی نداشتن رابطه منظورته؟؟

قربونت بچه نداریم عین شما دلم میخاد ولی موقعیت همینه دیگه روم به دیوار بله ابجی جان رابطه خیلی کم میخاد ضعیفه کلا ببخشید مثلا میگن موقع اقدام یک شب درمیان ولی اصلا نمیتونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درسته خداوند هم این بعهده مرد گذاشته حرفتو خیلی قبول دارم من متاسفانه احساس میکنم دارم خرد میش ...

آفرین منم همینطورم.2 ساله شوهرم بیکاره.همین که میمونه خونه غذا درست میکنه و از بچه ها مراقبت میکنه من زجر میکشم.تحمل کوچیکترین حرفاشو ندارم.جامون عوض شده من شدم مرد اون.باور میکنی تمام احساسات زنانه ام ته کشیده.دلم یه زندگی آروم میخواد که خودم بی خیال همه چی فقط زندگی کنم و دغدغه ام به جای مسایل مالی پختن شام و ناهار و درس و مدرسه بچه هام باشه.باشگاه میره استخر میره به خودش میرسه.اما من چی.دوشیفت سرکارم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
یعنی قشنگ درکت میکنم عین من فقط بچه ندارم قشنگ حستو میفهمم 

من بدبختیم اینه دوتا بچه دارم .نمیتونم به خودم فکر کنم.عصبی شدم حس اینکه دارم تحمل میکنم و قربانی میشم

چون فکر میکنه طبیعیه وخیلی هم خوبه 🙁

عههه 

خب شرمتده اما زود انزالی ی چیز عادیه اکثرا دارنا گلم 

ولی اینکه توان رابطع نداره باهاش حرف بزن مردا غرور دارن خیلی .فکر میکننن اگ درمان کنن چی میشه 😕

قشنگ استارترو درک میکنم.حتی دلم نمیخواد دیگه خوب بشه.دلم ازش سیاه شده

وای 😭😭

امروز همش میگم چرا خوب شده بدشو من برم فقط 

حس میکنم این حسی که دارم باهاش طی میکنم انگار خیانته بهش دلمم میسوزه براش 

وای 😭😭 امروز همش میگم چرا خوب شده بدشو من برم فقط  حس میکنم این حسی که دارم باهاش طی میکنم ...

چه شبیهیم عزیزم.حس خیانت نداشته باش ما زن زندگی کردن بودیم اینا احساساتمونو لگدمال کردن .من عکس کبودیای بدنمو هنوز تو گوشیم نگه داشتم.کتکاش فحشاش بیکاری و بی پولیاش.