2777
2789
عنوان

سرد شدم 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست
شوهر منم درامد نداره خودم مجبورم خرج کنم ادم گرمی هم نیست  ولی من گرمم منم گاهی نگاهش میکنم حس ...

ببین من دیدگاههای فمنیستی رو میخونم اما نمیدونم چرا قبول ندارم.حس میکنم مرد باید زندگی رو بچرخونه حمایتت کنه و نذاره تو بشی نون بیار خونه.حس یه زن اینطوری به مردش عوض میشه.من فشارای زندگی شوهرمو از چشمم انداخت

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
ولی زندگیت حیفه تا جایی که میتونی براش بجنگ  بخدا فکر نکن اگر بری خونه بابات بهتر میشه  ...

میفهمم کاملا منظورتو 

اما علاقم دود شده رفته هوا دوستم😔

گاهی میگم چقد بد تحملش میکنم کاش دیشب باهاش حرف نمیزدم و میدفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخای بد بشه؟ واقعا؟ کارایی بکن ک خوشش نیاد جلوی همه باهاش بدرفتار کن سگ محلش کن

اخه اون وقت میگه رفتار دخترتون بد بوووده و...

میشناسمش دفعه قبل جلو بزرگا ابروریزی کرد که من جنگ راه میندازم مدام 

ببین من دیدگاههای فمنیستی رو میخونم اما نمیدونم چرا قبول ندارم.حس میکنم مرد باید زندگی رو بچرخونه حم ...

دقیقا درسته خداوند هم این بعهده مرد گذاشته حرفتو خیلی قبول دارم من متاسفانه احساس میکنم دارم خرد میشم و درمقایسه با زنهای دیگر حس تحقیر شدن به ادم دست میده که مگه چی کم داریم 

خب تاکجا پیش رفتی؟! خونوادت نمیگن دلیل منطقی بیار

هیچ جا فعلا فقط دارم رو خودم کار میکنم که زندگیو بسازم فردا نگم بخاطر بی پولی  زندگی ترک کردم دارم صبوری میکنم هردو خانواده هم در جریان هستن که من فداکاری دارم میکنم قضیه گرم نبودنش را که اصلا نمیدونم چکنم فقط دارم بخدا توکل میکنم