2777
2789
عنوان

پیراشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 39 پست
خودت درست کنی خیلی بهتر میشه ها

اخه خمیر مایه ندارم 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
آفرين برا منم خمير بربري بود خيلي ام نگه داشتم ور بياد ولي دندونو ميشكست    

آره خدایی خیلی بد شد، ظاهرش خوب بودااا ولی بدددد سفت بود😩😩

من همیشه خمیرشو خودم درست میکنم 

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نون لواش درست کن

خشک میشه اخه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
باخمیر نونوایی هم میشه .من با خمیر نون تنوری درست ک میکردم خیلی خیلی خمیرش پف میکرد.اما از خمیر تافت ...

خشک نمیشه

کامل میشه بگی چطوری درست میشه. جزء به جزء

مواد پیراشکی ک هرچی دم دستت هس بریز 😃

گوشت چرخ کرده.فلفل دلمه ای.سبزی جعفری.قارچ.

اگه بخای پیراشکی سبزیجات درست کتی سیب زمینی و کدو حلوایی + اون مواد بالا ک گفتم رو مخلوط میکنی.

خمیر مایه نمیخواد که .... میخوای دستورش رو برات بذارم؟

اره بی زحمت😀

ن اصلا خشک نمیشه.شاید چندتای اولشو خراب کنی ولی دستت میاد ک چقدر خمیر برداری.حتما ی کاسه اب هم بذار ...

واسه داخل فر روی کاغذ روغنی میزاری

منم نمیخوام سفت بشه .من با خمیر نونوایی پیتزا درست میکنم عالی میشه اما پیراشکی رو نمیدونم

خب اگه بخای تو فر بذاری که حتمااا خوب میشه باز ولی سرخ کردنُ نمیدونم

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
خوب از نونوایی بگیر

میخوام الان درست کنم بارونم هست حال ندارم برم بگیرم😁

خب اگه بخای تو فر بذاری که حتمااا خوب میشه باز ولی سرخ کردنُ نمیدونم

نه میخوام تو فر باشه