2777
2789
الان یک ماهی هست متوجه شدم .البته هر روز نیست بعضی مواقع میبینم

سلام عزیزم یکساله گذشته ازاین موضوع 

منم امروزتومدفوع دخترم خون دیدم۲سالشه 

پسرت وبگردی دکتر؟ازچی بودخون؟الان بهتره؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
سلام عزیزم یکساله گذشته ازاین موضوع  منم امروزتومدفوع دخترم خون دیدم۲سالشه  پسرت وبگردی ...

سلام ببخشید پسر منم سه سالشه خون تو مدفوعشه ۳ ماهه درگیرم شما به نتیجه ای رسیدین؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید پسر منم سه سالشه خون تو مدفوعشه ۳ ماهه درگیرم شما به نتیجه ای رسیدین؟؟؟خواهش میکنم جواب ...

چندتا دلیل داره عزیزم واسه دخترمن ازیبوستش بود ک دکتربردم شربت داد خوب شد.حساسیت غذایی هم میشه.

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
سلام ببخشید پسر منم سه سالشه خون تو مدفوعشه ۳ ماهه درگیرم شما به نتیجه ای رسیدین؟؟؟خواهش میکنم جواب ...

سلام عزیزم شما بچتون خوب شد دیگه خون نمیاد ؟ تورو خدا جواب بده 

میدونم الان بچتون آقایی شده برا خودش

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
سلام عزیزم شما بچتون خوب شد دیگه خون نمیاد ؟ تورو خدا جواب بده  میدونم الان بچتون آقایی شده بر ...

سلام عزیزم میشه لطف کنید جواب بدین نگرانم بچتون چه مشکلی داشت دخترمنم۲سالشه دیشب متوجه رشته های خونی داخل مدفوعش شدم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزیزم یکساله گذشته ازاین موضوع  منم امروزتومدفوع دخترم خون دیدم۲سالشه  پسرت وبگردی ...

سلام عزیزم میشه لطف کنید جواب بدین نگرانم بچتون چه مشکلی داشت دخترمنم۲سالشه دیشب متوجه رشته های خونی داخل مدفوعش شدم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزیزم شما بچتون خوب شد دیگه خون نمیاد ؟ تورو خدا جواب بده  میدونم الان بچتون آقایی شده بر ...

توروخدا جواب بدیم شما مشکلتون حل شد؟؟نگرانم بچتون چه مشکلی داشت دخترمنم۲سالشه دیشب متوجه رشته های خونی داخل مدفوعش شدم

توروخدا جواب بدیم شما مشکلتون حل شد؟؟ نگرانم بچتون چه مشکلی داشت دخترمنم۲سالشه دیشب متوجه رشته های خ ...

سلام من بردم دکتر گف شقاق داره 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

ممنون جواب دادین..خون تازه و روشن بود برا بچه شما؟؟

اره

شما میگین رگه خونیه؟ یعنی با مدفوعش قاطیه 

یا روشه