2777
2789
عنوان

سرنوشت

193 بازدید | 15 پست

بچه ها یه سوال 

مگ نمیگن سرنوشت هرکی ازقبل تعیین شده.مگ نمیگن هر کاری هر وقت ک خدا صلاح بدونه همون موقع اتفاق میوفته پس دعا کردن و ختم برداشتن ما براینک اصرار داشته باشیم ک زود بهش برسیم  فایده ای داره ؟؟یه مثل زمان ازدواج؟

میشه خاهش کنم هرکسی چیزی دراین زمینه میدونه جواب بده؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نه تنها ازدواج بلکه تو تموم کارها باید توکلت به خدا باشه وچیزی که من بهش رسیدم شکر کردن هست یعنی قبل از دعا کردن خدا رو به خاطر تمام داشته هام حتی سلامتیم شکر میکنم وبعد حاجتم از خدا میخام خدا کمکم میکنه

خدایا شکر 

نه عزيزم اگر اينطور بود كه كه پس اختيار بشر چيز بيهوده اي بود 

سرنوشت ما محتوم نيست و با دعا و با صدقه،با اعمال و رفتار  ما تغيير ميكنه

حتي زمان مرگمون هم اينطور هست،با اعمال ما تعيين ميشه

روایت داریم که دعا قضا را رد میکند اگرچه ثبت و ضبت شده باشد

واقعاااا؟؟اخه بعضی اتفاقا میفته ک من از دعا کردن ک اخرین راهمم هست ناامید میشمو مث یه ادم دیوونه میشم

عزیزم نه تنها ازدواج بلکه تو تموم کارها باید توکلت به خدا باشه وچیزی که من بهش رسیدم شکر کردن هست یع ...

نمیدونم تو تایپکی ک دیشب یه خانوم زده بود اومدین یانه میگفت حس شیشمش قویه من بش گفتم ک امسال ازدواح میکنم گفت نه منم نسبت ب ختمی ک برا ازدواج برداشتم ناامید شدم گفتم منک امسال ازدواج نمیکنم پس این کارا الکیه.از اونجایی حرف خانومه رو باور کردم ک چندتا از خصوصیتای اخلاقیمم درست گفت

واقعاااا؟؟اخه بعضی اتفاقا میفته ک من از دعا کردن ک اخرین راهمم هست ناامید میشمو مث یه ادم دیوونه میش ...

من خیلی علم ندارم تو این چیزها اما در روایات اینطور گفته شده و من خوندم که حتی تاریخ مرگ هم با اعمال ما ممکنه تغییر کنه 

امام سجاد(ع)

#دعای مومن، سه حالت دارد:

يا برايش ذخيره مى شود،
يا در دنيا برآورده مى شود
و يا بلايى از او برطرف میشود.

تحف العقول، ص 280

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀

شما نذرتو ادامه بده خوب ضرر که نداره.

ناامید هم نشو

امضای یکی از کاربرها این بود

زنی به پیامبر زمان خود مراجعه کرد و گفت از خدا برایم فرزند صالحی بخواه او خواست از جانب خدا ندا آمد این زن را بدون فرزند خلق کردم زن گفت خدا کریم است

زن سال بعد آمد و گفت از خدا برایم فرزندی بخواه پیامبر خواست و دوباره ندا آمد این زن را بدون فرزند خلق کردن زن گفت خدا کریم است

سال بعد دوباره نزد پیامبر آمد و گفت برایم فرزندی بخخواه و دوباره ندا آمد این زن را بدون فرزند خلق کردن و زن گفت خدا کریم است

سال بعد ویامبر آن زن را با بچه دید گفت خدایا تو که گفتی او را بدون فرزند خلق کردن ندا آمد چون به من امید داشت و اصرار ورزید فرزندش دادم

متنش یه چیزی تو همین مایه ها بود

البته شما همیشه از خدا بخواه اونچه خیر هست را بده یه وقت اصرار بیش از حد و عجله باعث پشیمونیتون نشه

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
نمیدونم تو تایپکی ک دیشب یه خانوم زده بود اومدین یانه میگفت حس شیشمش قویه من بش گفتم ک امسال ازدواح ...

عزیزم انشالله هروقت ازدواج میکنی خوشبخت بشی ازدواج کردن که مهم نیست من وقتی مجرد بودم خاستگار داشتم نمیشد خیلی عصبی وناراحت میشدم ولی الان خدا رو شکر میکنم که هیچ کدوم از اونا نشد ومیفهمم که چقدر خدا دوستم داشته 

خدایا شکر 
نمیدونم تو تایپکی ک دیشب یه خانوم زده بود اومدین یانه میگفت حس شیشمش قویه من بش گفتم ک امسال ازدواح ...

ی قصه ای هست حوصله ندارم کامل تایپ کنم ولی اصلش اینه ک ی خانومی میره پیش حضرت محمدو ازش میخواد ک براش دعاکنه و از خدا بخواد بهش بچه بده حضرت محمد دعا میکنه و بهش وحی میشه ک پروردگار این زن رو بدون بچه افریده وقتی ب زنه میگه ک شما قرار نیست بچه دار بشید خانومه میره و میگه هرچی خدا بخواد ب امید خدا بچه دار میشم سال بد دوباره میاد و از پیامبر میخواد براش همون دعارو بکنه حضرت محمد باز دعا میکنه باز همون جوابو ب زن میده زن دوباره میگه من ب لطف خدا امیدوارم سال بد اون زن با ی بچه میاد وقتی پیامبر میپرسه ک این زن بدون فرزند خلق شده بود و در سرنوشت اون اومده بود ک فرزندی نداشته باشه چطور اون بچه داره بهش وحی میشه ک این زن هرگز از لطف خدا ناامید نشد ک با این ک بهش گفتی بچه دار نمیشی بازم ب خدا امید داشت امیدش ب خدا و دعاهاش سرنوشتشو عوض کرد

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
شما نذرتو ادامه بده خوب ضرر که نداره. ناامید هم نشو امضای یکی از کاربرها این بود زنی به پیامبر زم ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت خیلی باعث امید واری شد

خیلی برام دعا کن همین روزا یه فرد خوب سر راهم قرار بگیره