2777
2789
عنوان

زنی که امشب میاد خونمون ادامه

6233 بازدید | 224 پست

شوهرم از اون شب مهمونی قهره میره تو اتاق بیرون نمیاد غذا هم خونه نمی خوره اصلا هم حرف نزدیم با هم از اون روز 

من باید چکار کنم به نظرتون

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلیم هست جمعه کمی حرف می زد من سر سنگین بودم حالا اون هم قهر کرده از وقتی میاد تو اتاقه شنبه سرکار نرفت هیچی هم نخورد امروز رفت سرکار همونجا فقط ناهار خورده باز خونه هیچی نخورده هیچ حرفی هم نزدیم دیگه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
همون که زنداداشت بود؟

اره همون

ولش کن خیلی پررو شده یعنی چی هر طور دلش بخاد رفتار کنه کسی هم تذکر نده بعضی وقتا باید رفتار و جایگاه ...

به نظرتون همین جور ادامه بدم اصلا توجه نکنم بهش

منوتاپیک قبلی تون رو یادمه. اما تا آخرش نبودم.  عزیزم اتفاقی افتاد یا بحثی کردین باهم؟ اگه دوس ...

هیچ حرفی راجع به اون موضوع دیگه نزدیم

اره همون

پس قضیه خیلی جدیه....باید فکر اساسی کنی عزیزم ..منظورم اینه که قضیه واسه شوهرت جدیه که به هم ریخته

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
؟؟؟؟؟ميشه ي بار جريانشو از اول بگي لطفا🙏

حس می کردم به زن داداشم نظر داره زیاد جدی نمی گرفتم بار قبل توی یه مهمونی دیدم رفته بالکن که فکر نمی کرد دیده میشه حدود بیست دقیقه ای عاشقانه و با لبخند خیره شده به این خانم بحث کردیم می گفت چیزی نیست چون همه میگن خوشگله می خواسته ببینهو دیگه نمی کنه اما رفتاراش وقتی اون هست خیلی خیلی تابلویه