2777
2789
عنوان

زنی که امشب میاد خونمون ادامه

| مشاهده متن کامل بحث + 6233 بازدید | 224 پست
عزیزم....حستو میفهمممم کاملا  زن داداشت رفتارش درکل چجوریه ؟اجتماعیه؟؟؟ تیپش قیافش درکل چ جوو ...

اون خانم خب خیلی خوشگله و بی حجاب و راحت و خیلی هم به خودش می رسه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اين نيس ك ژوليده باشي شما شرمنده اگ بد برداش كردي منظورم برا شوهرت از هر نظر ٢٠باش عزيزم

مسلما خانومی که تو مهمونی می بینی تا زنی که پای گاز می بینی قابل مقایسه نیست من قرار نیست همیشه بیست باشم تا اون هرزگی نکنه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
اون خانم خب خیلی خوشگله و بی حجاب و راحت و خیلی هم به خودش می رسه

خوب به نظرم خوشگلی ملاک نیست اخلاق و تیپ و ظاهر و رفتار هم مهمه عزیزم اگه این فاکتورارو داری نگران نباش.

نمیگم تقلید کن ازش اما بیین اگر از اخلافش خوشش میاد سعی کن تو هم اونطور بشی مثلا اجتماعیه یا خوش خندس یا..

رابطتتم کم کن به نظرم حتی شده سالی ۲بار ببینید هموو

عزیزم....حستو میفهمممم کاملا  زن داداشت رفتارش درکل چجوریه ؟اجتماعیه؟؟؟ تیپش قیافش درکل چ جوو ...

واقعا ادم دل و دماغ دیگه نداره خیلی ازار دهنده است مگه خودشون همیشه بی نقص هستند مگه ازدواج فقط همینه فکر می کنم زندگیها خیلی سطحی شده 

خوب به نظرم خوشگلی ملاک نیست اخلاق و تیپ و ظاهر و رفتار هم مهمه عزیزم اگه این فاکتورارو داری نگران ن ...

همه اینها هست لوند خوشگل راحت و اغواگر ولی خودش اصلا تحمل نداره من اونجوری باشم تازه من منم و اون اونه قرار نیست من که کلا شخصیت دیگه ای دارم مثل اون بشم اون یه تیپ اغواگره و من تیپ جدی و با همین خصوصیات ازدواج کردم

خوب به نظرم خوشگلی ملاک نیست اخلاق و تیپ و ظاهر و رفتار هم مهمه عزیزم اگه این فاکتورارو داری نگران ن ...

زیاد هم نمی دیدمیشون اونها به دلایلی ارتباط را بیشتر کردن شوهر منم از خدا خواسته

واقعا ادم دل و دماغ دیگه نداره خیلی ازار دهنده است مگه خودشون همیشه بی نقص هستند مگه ازدواج فقط همین ...

دقیقا...! دیگه نمیدونم چکار کنم واسه همین دنبال ی کرم روشن کننده خوبم‌ که به کارم بیاد .برات دعا میکنم دلت اروم بگیره عزیزم 😘😘مطمئن باش خانم اول و اخرش خودتی و بس .

چون تو انتخابش بودی نه کسی دیگه ❤❤❤

درمورد نگاه هاش و توجهش هم‌ حساسیت نشون نده 

سعی کن ارتباط تو خیلی کم کنی .

دقیقا...! دیگه نمیدونم چکار کنم واسه همین دنبال ی کرم روشن کننده خوبم‌ که به کارم بیاد .برات دعا میک ...

تو اینترنت واسه رفع این مشکل خیلی نکته هست نمی دونم کارساز هست یا نه اما با مواد طبیعی و خونگی دیدم در موردش

زیاد هم نمی دیدمیشون اونها به دلایلی ارتباط را بیشتر کردن شوهر منم از خدا خواسته

با داداشت رابطش خوبه ؟ هم شوهرت هم زن داداشت ؟!

هر دلیلی هم باشه قید زیادی ارتباطو بزن دختر سالی ۱ بار ۲بار هم کافیه اگه احساس خطر میکنی البته

بچسب به زندگیت با محبتات و اخلاق خوبت .

با داداشت رابطش خوبه ؟ هم شوهرت هم زن داداشت ؟! هر دلیلی هم باشه قید زیادی ارتباطو بزن دختر سالی ۱ ...

اره زنه با شوهرش رابطش خیلی خوبه داداشم هم با شوهرم خوبه البته سیزده سالی از شوهرم کوچکتره برادرم هشت سال هم از خانومش کوچکتره

من تلاش می کنم ارتباط کم بشه حتی تولدش هم دعوت کرد نرفتیم هرچند شوهرم اصراررداشت بریم اما من تنها نمی تونم جلوشو بگیرم