2777
2789
عنوان

کیا بچشون شیرخشکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 49 پست
خاک بر سرش دکتر دختر من بعد از ۵ ماه و نیم تازه شیر خشک رو گفت بگیر اونم فقط توی فرنی ش بریز الان م ...

دختر شما هم آلرژی داره؟

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    
دختر منم مث بچه شمابود همین شیر میخورد ولی بعداز شش ماهگی اپتامیل دو میدم بهش الان هفت ماهشه

پسر من دو سری اقدام کردیم ب عوض کردن نوع شیر نشد سریع دهنش دون شد استفراغ بی قراری....خلاصه بعد ی سالگی باز اقدام کردم ی دوره ی ماه اچ آ دادم دیدم اوکی دکتر گفت بریم اپتامیل یک بعد دو بعد سه با فاصله دو هفته ک خداروسکر اوکی بود تا تولد دو سالگی گفتم دکتر دیگه پاستوریزه بدم گفت از کممممم شروع کن این کم خودش قشنگ ۴ ۵ ماه طول کشید حتی اون موقع دکترش گفت تو این پاستوریزه ها چیزی نداره باز تونستی شیر خشک بخر بده ....الان نزدیک دو سالو ۹ ماهش کامل شیر پاستوریزه میخوره از ۲.۵ سالگی ...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من دو سری اقدام کردیم ب عوض کردن نوع شیر نشد سریع دهنش دون شد استفراغ بی قراری....خلاصه بعد ی سا ...

خدا حفظش کنه 😘

دختر شما هم آلرژی داره؟

اره عزیزم‌.😑

غذا که هیچی حتی دارو هم که دکتر بهم‌میده بدنش واکنش نشون میده

یبار ازیترومایسین دادن اسهال شد

یبار دارو گیاهی نوشت بلغمی شد

یبار روتارین گفت بخور اسهال و بلغم شد

یعنی کافیه یه درجه رژیم روزانه م تغییر کنه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خاک بر سرش دکتر دختر من بعد از ۵ ماه و نیم تازه شیر خشک رو گفت بگیر اونم فقط توی فرنی ش بریز الان م ...

اره من تو فرینی حریره فقط شیر خشک میزدم....دوره سختیه ولی بزرگ میشن خوب میشن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اره عزیزم‌.😑 غذا که هیچی حتی دارو هم که دکتر بهم‌میده بدنش واکنش نشون میده یبار ازیترومایسین دادن ...

وای چقدر سخت.

من ی سال تمام پپتی جونیور دادم قوطی ۲۹ بود...دکتر گفت میتونی رژیم سفتو سخت بگیری  ولی وقتی چیز ...

دختر منم الان سيزده ماهشه ابتاميلببتي جونيور ميخوره هنو جرات نكردم تغيير بدم

دختر منم الان سيزده ماهشه ابتاميلببتي جونيور ميخوره هنو جرات نكردم تغيير بدم

خب من سری سوم بعد تولد ی سالگی موفق شدم نوع شیرو عوض کنم و تا دو سالگی هم بچم از دسته لبنیات فقط ماست پروبیوتیک میخورد هیچی دیگه نمیدادم.....الان خوب شده ولی تا همین ماه پیش ی ذره سالاد ماکارونی خورد توش کالباس داشت باز سه روز درگیر دون دون ثورتش بودم و دادن سیتریزن و پماد مالی....هنو مثلا نسکافه قهوه نخورده...همه چی رو ارووم و دست ب عصا دادم و منتظر علایم بودم

بچه تو احتمالا الرزيش كمتر بوده

بعدم بابد چند قوطی چ آ بدی بعد اوک بود معمولا

خیلی ببخشید. شوهر شما یا یه احمقه به تمام معناست که مفهوم حرفهاشو نمیفهمه و همینطوری سریالی تکرارشون ...

اره دهن بینه هرکسی هرچی میگه تکرار میکنه 

نمیدونم چرا متوجه نمیشه چرا خودشومیزنه ب نفهمی 

پیش خودش میشینم کلی وقت میزارم باشیردوش حتی بیست سیسی ام شیر جمع نمیشه دوباره صب پامیشه میگه شیر خودتم بده 

فقط خدا میدونه چقدر خسته ام 

انگار باحرفاش داره از نظر روانی شکنجم میده 

۱۳ روزه زایمان کردم 

دوروز اول بعد زایمانمم شیرم کم بود شیدخشکم ندادیم بچم دهیدراته شد دوروز بیمارستان بستری بود و توادرارش خون اومده بود 

خیلی کلافه ام باوجود دیدن این شرایط بازم حرفاشو تکرار میکنه انگار خودشو زده ب نفهمی 

رفته بودم بهداشت براتشکیل پرونده پسرم اونجا گفتن بیا بشین پیش ما شیر بده مگه میشه شیرنداشته باشی نشستم پسرم میخورد شیر نمیومو جیغ میزد ماما اومد دست زد ب سینه هام گفت عهههه سینه هات کاملا خالیه و شله شیرنداری ک !!!! بعدم گفت شیشه اشو بیارید شیرخشک بدید گشنشه !!همه اینارو شوهرمم شنید باز اومدیم خونه میگه شیر خودتم بده 

اونروز سر شیر دعوامون شد گفتم اصن دلم نمیخواد بدم دارم اما نمیدم میگه اره بزار پسرمون بزرگ شه بهش میگم ک تو بهش شیر ندادی

اره دهن بینه هرکسی هرچی میگه تکرار میکنه  نمیدونم چرا متوجه نمیشه چرا خودشومیزنه ب نفهمی  ...

شاید بخاطر پول شیره. ممکنه دستش خالیه و بخاطر همین هر تاکید میکنه واسه اینکه شیر خودتو بدی. میدونم الان چه حسی داری عزیزم. خیلی مراقب خودت باش. الان تو حال خطرناکی هستی. افسردگی بعد از زایمان هم هست دیگه بدتر. بهش بگو که وضعیتت چطوره و بهش بگو این بچه ی منه من از تو بیشتر دلیوز بچه ام هستم. وقتی شیر ندارم باید چکار کنم. بعد بگو باشه شیر خشک میدم شیر خودم هم میدم. با این حرف دهنشو ببند. قبل از اینکه بیاد خونه بچه رو سیر کن. نزار که باز حرفهاشو تکرار کنه. دیدی داره حرف میزنه یه هندزفری بزار تو گوشت برو تو یه اتاق دیگه. چند بار این کار رو تکرار کن نا دهنش بسته بشه

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
شاید بخاطر پول شیره. ممکنه دستش خالیه و بخاطر همین هر تاکید میکنه واسه اینکه شیر خودتو بدی. میدونم ا ...

نه بخاطر پولش نیست مطمئنام 

انقد بهش گفتن بچه شیرخشکی سیستم ایمنیش ضعیفه اینجوری میکنه 

اما برام عجیبه چرانمیفهمه من شیر ندارم

نه بخاطر پولش نیست مطمئنام  انقد بهش گفتن بچه شیرخشکی سیستم ایمنیش ضعیفه اینجوری میکنه  ...

پس همین کاری که گفتم رو انجام بده. تا اومد حرف بزنه سریع هندزفری بزار تو گوشت و صداشو بلند کن. و پاشو برو تو یه اتاق دیگه. البته این حرکات هم تقریبا عادیه چون براش تازگی داره. و فکر میکنه بچه اش تنها بچه اییه که الان بدنیا اومده کم کم آروم میشه

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
اره من تو فرینی حریره فقط شیر خشک میزدم....دوره سختیه ولی بزرگ میشن خوب میشن

عزیزم میشه دستور درست کردن فرنی رو بگی؟ و اینکه شیر خشک رو همینجوری که پودر هست باید اضافه کنم یا با اب قاطی کنم بعد بریزم توش و اینکه چقدر شیر خشک به ازای چقدر ارد برنج

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋