2777
2789
عنوان

بابای هیز و زن باز

1077 بازدید | 19 پست

از وقتی یادم میاد بخاطر بابام تیکه و کنایه خوردیم ک زن بازه بیچاره مامانم هر روز ی خیانت... اصلا دوسندارم باهاش حرف بزنم حتی نگاش کنم... چه کنم ک هرکاری کنم بابامه... الانم با اینک نوه داره هر روز در حال اس دادنه. مامانم فهمید با ی زن همسن من دوست شده حتی بهش میگه امید زندگیم!... مامانم به زنه ز زد ی مدت از اس دادن خبری نبود. اما امروز دیدم باز در حال اس دادنه اخه پیداس حرکاتشو اینک میخواد قایم کنه پیداس . بیچاره مامانم اخه شوهر خوبی هم واسش نیس. بابای خوبی هم نیس از لحاظ اینک به بچه هاش برسه وسیله های خرابو تو خونه درست کنه. هرچی خراب شد شد غر میزنه چرا خراب شد همه خریدای خونه به عهده ی مامانمه هرچی ک فکرشو کنین حتی شیرآلات😞 بیچاره مامانم.بیچاره خواهر برادر کوچیکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط نذار شوهرت بفهمه وگرنه تا آخر عمر اینو میکوبه تو سرت

مامانمم همینو میگه ولی کاراش خیلی ضایس جلو شوهرم همش دور گوشیه قبلا جلو شوهرم ابرو داری میکرد ی چیزی میگفتیم برو بگیر اصلا حرف نمیزد انجامم نمیداد اما الان ابرومونو برده میگه نمیرم