2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر منظورم به شما نیست من یه همکلاسی داشتم همه استادا عاشقش بودنو ازش خواستگاری کرده بودن ...

واقعاخواستگاری کرده بودن؟یاتو تخیلاتش بود؟  

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

احتمالا استادت از این تازه واردهای حق التدریسیه(بی احترامی نشه ب کسی) ک یهو وارد دانشگاه شده و ب جو آشنا نیس😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چطور استادت خودشو رسونده به جامدادیت ،توش شماره گذاشته تو نفهمیدی؟

استاد بخواد شماره بده 

رو در رو میگه کاری سوالی درسی داشتی این شماره مه .خانمی .

بعد کم کم ازتوی پیام شروع می کنه به...

نه اینکه بذاره تو جامدادی 

احتمالا پسرها .یادوستاش سرکارش گذاشتن 

به نظرتون استادی که شماره میذاره مسخره نیست. خب هر استادی که باشه جلوی بچه های دیگه هم میگه خانم فلانی بیاید دفتر من باهاتون کار دارم. بعد همه هم فکر میکنند مثلا میخواد یه پروژه درسی بده. اون که فکر کنیم بخاطر مشکل درسی بوده من خنده م میگیره واقعا

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ببخشید استارتر منظورم به شما نیست من یه همکلاسی داشتم همه استادا عاشقش بودنو ازش خواستگاری کرده بودن ...

هههههههههههههدقیقا منم یه همکلاسی داشتم نه تنها استادا بلکه تمام دانشگاه اعم از استادا و پسرا حتی نیروی خدماتی دانشگاهم عاشقشبودند

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
ب نظرمنکه استاده نبوده...رفیقات بودن احتمالا مبخواستن سر کارت بذارن

عزیزم میگم خوش خطه کسی نمی تونه خطش رو جئل کنه 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ