2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست
چ جالب... طبق معمول توی جامدادیت میذارن😂😂😂 انگار مثلا ب همه اعلام کردی ک شماره رو بذارین تو جامد ...

😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب شماره توی جا مدادی. مگه جا مدادیتون کجاست. تا اونجایی که میدونم جاش توی کیف هست. بعد استاد یعنی ؟؟!!!!!!!!!!!!! استادها هم اینقدر خودشون رو پایین میارن. چه قدر مردم خودشون رو بی ارزش میکنند. بندازید بره

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

من کلا همه رو میندازم 

ولی خط استادم که دیگه آشنا هستم که خیلی خطش خوش خطه کسی نمی تونه مثلش خوش خط بنویسه بعدم خیلی وقته انداختمش 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    

جامدادی😐😐😐😐تو دانشگاااااا حتما میری مدرسه .تورو خدا بیخیال کی جامدادی میبره یونی اخه .استاد شماره براتتتتت گذاشته خدایااا منو گاو کن

خدا بهترین میوه رو از بهشت برام‌چیده😍😍😍❤❤شدم ۶۰ 😝😝😝😝.هدف بعد ۵۷ تاعید هم ثابت بمونم 😍😍😍😍

استادا ما.چ زن چ مرد،جوری رفتار میکردن ک ادم جرات نمیکرد از چند متریشون رد بشه.

جدیدا استادا چرا ایجوری شدن😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

طبق معمول پرت کن تو سطل شما ه رو

طبق معمول بگو قصد ازدواج ندارم

طبق معمول دلبریتو یکم کمترش کن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

واای خدا چ باحالی. خط استادتم میشناسی. آفرین. معلومه خیلی ب تخته سیاه توجه میکنیاا😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))