امروز رفتم دانشگاه بعدش اومدم خونه دیدم تو جامدادیم برگه هستش متوجه شدم طبق معمول شماره گذاشتن ولی ایندفعه اسمشم بود روی برگه اسم استادم بود بارم نمیشد توشم شماره بود
تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ
نه بچه ها مت نمی دونم راست ودروغ استارترو ولی ،خب شایدم راست بگه .فقط چون استادش بهش ش ...
قشنگ میخوای مخ بزنیا برو خدا روزیتو جای دیگه بده اقا پسر
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
hatman hame pesarashon hamele ham mishan???khoooodaya mara gav kon vali khare yeseri na!
👍👍👍👍تخیلی بود بچه😂
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.