2777
2789
عنوان

متخصص اورولوژی خوب در تهران

1819 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من حدود دوماهه ازدواج کردم شوهرم انزال زودرس داره.شنیدم دکتر محمد رنجبری دکتر اورولوژیست خوبیه شما درباره این دکتر شنیدین؟دکتر خوبیه شوهرم بره پیشش؟

اره عزیزم کارشون خوبه شوهر منم برای مشکلش رفت پیش ایشون و نتیجه گرفت. حتما برید پیششون

یکی از فامیلای دورمون  بهم معرفی کرد رفتن شهرستان 

یادم رفت شمارشو ازش بگیرم شما شماره ای از دکتر رنجبری داری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم مشکل کجی آلت تناسلی داشت خیلی دنبال دکتر گشتیم بعد تونستیم دکتر کیوان رادخواه رو تعریفشو شنیدم ک میگفتن خوبه و تجربه داره .بعد رفتیم پیشش جراحی زیبایی انجام داد خداروشکر الان خیلی خوبه خداخیرش بده خیلی خوب شده

من خانم دکتر سیمین وحیدی رو می شناسم متخصص اورولوژی هستن خیلییی کارشون درسته شماره شونو میزارم

دکتر سیمین وحیدی که مطبشون سمت صادقیه است؟ ممنون که شماره شو گذاشتی. دنبالش بودم خیلی

من خانم دکتر سیمین وحیدی رو می شناسم متخصص اورولوژی هستن خیلییی کارشون درسته شماره شونو میزارم

منم برای مشکل کلیه هام رفتم پیششون پارسال خیلی خوب شدم. با اینکه دکترای دیگه زیاد رفتما اما هیچکدوم به دردم نخورد. واقعا دستشون درد نکنه.

ایشونو نمیدونم اما خودم دکتر وحیدی رو تو تهران میشناسم میدونم کارشون خیلی خوبه

متخصص اورولوژی هستن هم تو صادقیه هم شهرک غرب

خواستی از سایتشون میتونی آدرس و شماره تماسشونو برداری

http://dr-vahidi.com/بهترین-متخصص-اورولوژی-غرب-تهران/

دکتر حامد رجایی رو میشناسم که تو بیمارستان نیکان عرب تهران هستش کارشون هم حرف نداره اتفاقا همین چند وقت پیش برای شوهرم سرچ کردم نوبت انلاین گرفتم براشون از سامانه ماوراطب خیلی تشخیص درستی داشتن

سلام دوستان. من پدرم مدتیه که درگیر مشکل پروستات شده و پیش 2 تا دکتر برده بودیمش ولی فقط یکسری دارو تجویز کردند که نتیجه خاصی هم نداشتند. اما چند وقت پیش یک متخصص اورولوژی خوب به اسم دکتر صادق زاده پیدا کردم و پیش ایشون بردم و خیلی راضی بودم از روند درمانشون. 

https://www.drsadeghzade.com/226/متخصص-اورولوژی-یا-اورولوژیست/

سلام عزیزم من شوهرم مشکل زود انزالی داشت ولی کلی تحقیق کردم تا اینکه بردمش پیش دکتر محمود پوربلاسی . خیلی دکتر خوب و با تجربه ای هستن حتما برو برید پیش دکتر پوربلاسی مشکلش حل میشه