2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم بفرمایید

مرسی ویندوز لب تابم رو از ۸ ارتقا دادم به ۱۰ روز های اول اکی بود الان همش هنگه داره روانیم میکنه به نظر شما از چه میتونه باشه ؟ویروس شکنم دارم eset nod 

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
مرسی ویندوز لب تابم رو از ۸ ارتقا دادم به ۱۰ روز های اول اکی بود الان همش هنگه داره روانیم میکنه به ...

گرافیک لپ تابتون چیه؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
مرسی ویندوز لب تابم رو از ۸ ارتقا دادم به ۱۰ روز های اول اکی بود الان همش هنگه داره روانیم میکنه به ...

لپ تاپها از تکنولوژی Optimus Technology استفاده میکنن که مربوط به شرکت navidia هست اگه گرافیکتون navidia هست دلیلش همینه وقتی کار سنگین نداری ویندوز از گرافیک کوچکی که بر روی CPU تعبیه شده به جای گرافیک اصلی استفاده میکنه و سیستم خیلی کند میشه و لگ داره بهترین نسخه ویندوز 10 نسخه 1703 هست (البته نظر منه) که این مشکلات رونده و ماکروسافت هم قراره این مشکل روحل کنه و ظاهرا هنوز حل نشده انشالله آپدیت بعدی این مشکل برطرف بشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
جايي مشغول هستي ؟ 

بله کارمندم

البته با لیسانس استخدام شدم بعد حین کار ارشدمو گرفتم

بله کارمندم البته با لیسانس استخدام شدم بعد حین کار ارشدمو گرفتم

ميشه بپرسم كجا؟ببخشيد سوال ميپرسما،خودم يه ليسانسه نرم افزار بيكارم اخه.كارتون متناسب با رشتتونه ؟

ميشه بپرسم كجا؟ببخشيد سوال ميپرسما،خودم يه ليسانسه نرم افزار بيكارم اخه.كارتو متناسب با رشتتونه ؟

من 8 سال پیش استخدام شدم 

اونموقع هم که امتحان دادم فقط یه نفر میخواستن

کلا استخدامیها واسه رشته ما خیلی کمه

من 8 سال پیش استخدام شدم  اونموقع هم که امتحان دادم فقط یه نفر میخواستن کلا استخدامیها واسه ر ...

منم منتظر ازمون استخدامي هستم اما اميد ندارم،البته يه مدت كه از درس دور افتادم همه چي يادم رفته اصلا نميتونم يه مشكلي رو رفع كنم

از طريق آزمون استخدامي وارد شدي؟حقوقش خوبه؟

بله آزمون دادم

خوبه خدارو شکر 

فقط امسال که همه چی خیلی گرون شده فک نمیکنم هیچ کارمندی از حقوقش راضی باشه