2821
2789
عزيزم منم موعدم بي بي زدم منفي شد،بعد ٢ روز تاخير مثبت  

واقعا؟؟؟ من علایم تقریبا هیچی ندارم جز تپش قلب و سرگیجه و خستگی هیچی ندارم علایم البته شکمم روون شده ۲ روزه  زیاد صدا میشه قارقورر میکنه  پایین شکمم گاهی درد میکنه نفخ کردم  و گاهی ترشح شیری دارم

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوما من دیگه زیاد استرس اینا ندارم

.قبلا خیلی داشتم.. الان میگم هر وقت خدا بخواد بهم میده.. خودمو مشغول میکنم با یه چیزی ک زیاد بهش فکر نکنم..عاشق نی نی هستیم خودمو شوهرم 😊

واقعا؟؟؟ من علایم تقریبا هیچی ندارم جز تپش قلب و سرگیجه و خستگی هیچی ندارم علایم البته شکمم روون شده ...

عههه اینهمه علایم 😂😂😂😂😂😂فک کنم مامان شدیییی رفتتتتتااااا😍

منم 3 ماهه اقدامم ..هنوز نرفتم دکتر ..

به نظرتون اول خودم برم ازمایشگاه  ازمایش لازم رو بگم بگیرن بعد برم پیش متخصص

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
عههه اینهمه علایم 😂😂😂😂😂😂فک کنم مامان شدیییی رفتتتتتااااا😍

ن بابا  بی بی زدم منفی شد منتظرم پریود بشم فقط 😭

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
کمرمو ب کجا بچسبونم ؟؟ 

با قرص کمر و داروی کمر از عطاری بگیر با تخم مرغ محلی بهت دستورشو میدن .دو تا قرص کمر بگیر از عطاری آسیاب کنید بخورید واسه خیلی ها جواب داده و همون ماه باردار شدن

منم 3 ماهه اقدامم ..هنوز نرفتم دکتر .. به نظرتون اول خودم برم ازمایشگاه  ازمایش لازم رو بگم بگ ...

عزیزم تا یه سال میگن همه زوجا جا دارن و طبیعبه.. ولی اگه پریوده نامنظم و اینا داری یه ازمایش بارداری بده و ببر پیش متخصص