2821
2789

14 موعدمه 

کمر درد دارم 

و اعصابم خیلی خرده 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا یه سال میگن همه زوجا جا دارن و طبیعبه.. ولی اگه پریوده نامنظم و اینا داری یه ازمایش بارداری ...

نه گلم پریودیام منظمه 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

زیاد واسه بارداری عجله نکنید بیشتر دعا کنید بارداری سالم داشته باشید...من بعد نه ماه حامله شدم ولی نی نی تو دوازده هفته سقط شد ...حالا دوباره اینماه اقدام کردم  ...فقط میخوام اگه باردار شدم به سرانجام برسه

این نیز بگذرد.....
خدا بزرگه انشالا بیای همین جا و خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم

خدا ناجور بزرگه ..ان شالله عزیزم ..همگی مون چشممون به جمال بی بی چک مثبت روشن بشه

2824
2823
2791
2779
2792