2821
2789
عزيزم منم موعدم بي بي زدم منفي شد،بعد ٢ روز تاخير مثبت  

واقعا؟؟؟ من علایم تقریبا هیچی ندارم جز تپش قلب و سرگیجه و خستگی هیچی ندارم علایم البته شکمم روون شده ۲ روزه  زیاد صدا میشه قارقورر میکنه  پایین شکمم گاهی درد میکنه نفخ کردم  و گاهی ترشح شیری دارم

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانوما من دیگه زیاد استرس اینا ندارم

.قبلا خیلی داشتم.. الان میگم هر وقت خدا بخواد بهم میده.. خودمو مشغول میکنم با یه چیزی ک زیاد بهش فکر نکنم..عاشق نی نی هستیم خودمو شوهرم 😊

واقعا؟؟؟ من علایم تقریبا هیچی ندارم جز تپش قلب و سرگیجه و خستگی هیچی ندارم علایم البته شکمم روون شده ...

عههه اینهمه علایم 😂😂😂😂😂😂فک کنم مامان شدیییی رفتتتتتااااا😍

منم 3 ماهه اقدامم ..هنوز نرفتم دکتر ..

به نظرتون اول خودم برم ازمایشگاه  ازمایش لازم رو بگم بگیرن بعد برم پیش متخصص

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
عههه اینهمه علایم 😂😂😂😂😂😂فک کنم مامان شدیییی رفتتتتتااااا😍

ن بابا  بی بی زدم منفی شد منتظرم پریود بشم فقط 😭

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
کمرمو ب کجا بچسبونم ؟؟ 

با قرص کمر و داروی کمر از عطاری بگیر با تخم مرغ محلی بهت دستورشو میدن .دو تا قرص کمر بگیر از عطاری آسیاب کنید بخورید واسه خیلی ها جواب داده و همون ماه باردار شدن

منم 3 ماهه اقدامم ..هنوز نرفتم دکتر .. به نظرتون اول خودم برم ازمایشگاه  ازمایش لازم رو بگم بگ ...

عزیزم تا یه سال میگن همه زوجا جا دارن و طبیعبه.. ولی اگه پریوده نامنظم و اینا داری یه ازمایش بارداری بده و ببر پیش متخصص

2824
2823
2791
2779
2792