2777
2789

سونوی بعدیت ۳۰ هفته

ولی تست دیابت یا همون گلوکز بارداری در هفته ۲۵ فکر کنم.. دقیق یادم نی

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوی بعدیت ۳۰ هفته ولی تست دیابت یا همون گلوکز بارداری در هفته ۲۵ فکر کنم.. دقیق یادم نی

آها الان برام آزمایش نوشته اول دی برم چند ساعت ناشتا میخواد یادم رفت بپرسم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بین ده تا دوازده ساعت باید ناشتا باشی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ازمایشت ۳ مرحله ای هست ب فاصله یکساعت یکساعت خون میگیرن 

تا اخرین مرحله باید ناشتا باشی

خودم یادمه تا ۱۲ هیچی نخوردم

صبح هرچی زودتر بری ازمایشگاه بهتره

شب قبلشم سعی کن شیرینی جات مصرف نکنی عزیزم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
ازمایشت ۳ مرحله ای هست ب فاصله یکساعت یکساعت خون میگیرن  تا اخرین مرحله باید ناشتا باشی خودم ...

وای😣بالا نمیاره آدم از گرسنگی؟

میخوام خدا بخواد 7برم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اصلا نپرسیدم حالم خوب نبود ولی دیابت ندادم فک کنم همونه

صبح زود برو خیلی بهتره من ۶ رفتم تا ۹ تموم شد اومدم خونه تنها جریانش که یکم ادیت میکنه اون محلوله و ۳ بار خون میدن اما نترس چیز خاصی نیست همرات خوراکی ببر بعد اتمامش بخوری

وای😣بالا نمیاره آدم از گرسنگی؟ میخوام خدا بخواد 7برم

ی چیز بد مزه ام میدن میخوری 

مثل شکر در آب باید حل کنی

با آب سرد قاطی کنی قابل تحملتر و خوردنی تره 

با آب گررم قاطی نکنی ک تهوع برانگیزه

وای😣بالا نمیاره آدم از گرسنگی؟ میخوام خدا بخواد 7برم

نه عزیزم نباید تلقین کنی کاملا ابمیوه است دیگه چون ازت خون میگیرن ناشتا هم که هستی وحودت شیرینی و میطلبه 

ساعت ۱۰ شب ی وعده غدای کامل بخور که گرسنه ات نشه اب میتونی بخوری مشکلی نداره البته نه بیش از حد