2777
2789
عنوان

ختنه کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 40 پست
اره مال ماهم نذاشتن بریم پیشش حال منم خیلی خرابه

غصه نخور زود خوب میشه و حالش بهتر میشه شب اول یه کم اذیت میشی 

پسر من ۱۲ روزگی ختنه شد 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
فکر کنم میخواستن وحشی بازی و گندکاریشون رو نبینیم!

اره واقعا.مانیم ساعت هم تومطب نشستیم که واسه خون ریزیش نگاکنن وقتی که بردم نگاکنن جوری مای بیبی شو بازمیکردکه انگاری جنگ داره بچم تازه ساکت شده بودوقتی اونجوری کردبازم گریه میکرداصلاساکت نمیشد

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو تا پسرامو شش روزگی ختنه کردم.تا دو سه ساعت جیغ زدن ولی بعدش که جیش کردن ساکت شدن.هرچی کوچیکتر باشن کمتر دردو احساس میکنن و راحتترن.سختیش امشبه عزیرم.بعدش یک عمر راحت میشی.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
غصه نخور زود خوب میشه و حالش بهتر میشه شب اول یه کم اذیت میشی  پسر من ۱۲ روزگی ختنه شد

موندم خونه مامانم دیگه تاخوب بشه

ای وای خدا کمکت کنه . یادمه برا ختنه پسرم من خودم جرات نکردم برم اومده بودم بیرون داشتم ضجه میزدم تا الان اونجوری گریه نکرده بودم . ختنه پسر من با لیزر بود و تا صبح خوب شد بعدشم که فقط مراقبت می خواست . 

پسرم همه زندگیمه  

اما من بهترین توصیه ام ب مادرای اینده دیر ختنه کردن

پسرمو تو 1سال و نیم ختنه کردیم 

همه گفتن وااای چرا انقد دیر چرا زودتر نکردی

واقعا دیرترم تمایل داشتم 

اول اینکه سنتی انجام میخواستم بشه بدلیل مشکلات عدیده ی ک اینده براشون بوجود میا 

دوم طاقت و تحملشون بهتر میشه

خیلی میترسیدم .ولی فقطو فقط همون اولش اذیت شد باهم خوابیدیم و بیدار شدیم 

مثل قبل بازیو ورجه وورجه شو کرد همین.😊

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
منم از ترس ختنه دیگه میترسم باردار شم که بچم پسر نشه

من بچم ۷روزه بود واسه زردیش بردم دکتر  دکترم همونجا گفت تو ۵دقیقه ختنه ش میکنم ماهم  هاج واج خلاصه که ختنه شد شب اول جیش کرد بعدش اروم شد 

نمیشه همون روز ک ب دنیا میاد ختنه اش کنی من خیلی نگرانم بعد ی سوال پوشکش میکنید مثل قبل

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
من دو تا پسرامو شش روزگی ختنه کردم.تا دو سه ساعت جیغ زدن ولی بعدش که جیش کردن ساکت شدن.هرچی کوچیکتر ...

منم میخواستم زودختنش کنم همون توبیمارستان ولی دکترش نذاشت گف خونریزی میکنه بخاطر واکسنش

فکر کنم میخواستن وحشی بازی و گندکاریشون رو نبینیم!

مگه کجا بردین بچه رو؟بچه های من هردوشون رو پدرم و شوهرم بودن بالاسرشون.اتفاقا دکتر خیلی معتقد و با ایمانی بود.خیلی راضی بودم از کارش

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

تازه بی حسی بود .یعنی فقط از ترسش یکم گریه کرد .

بعدش بغلم اروم بود و بغل هیچکس نمیرفت 

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
من بچم ۷روزه بود واسه زردیش بردم دکتر  دکترم همونجا گفت تو ۵دقیقه ختنه ش میکنم ماهم  هاج و ...

پسر منم سر 5دیقه ختنه کرد ولی وقتی اونجوری دیدمش داغون شدم دنیا رو سرم خراب شد میخاستم بمیرم خیلی وحشتناک بود

موندم خونه مامانم دیگه تاخوب بشه

کار خوبی کردی منم خونه مامانم بودم 

اگه حلقه انداختی حتما بعدش ک ورداشتیش خوب سشوارش کن هرچی بیشترم بهش هوا بخوره زودتر خوب میشه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️