2777
2789
عنوان

ختنه کردن بچه

355 بازدید | 40 پست

سلام خانوماپسرمن الان20روزشه امروزختنش کردم اصلاخیلی حالم خرابه بچم خیلی گریه میکنه خیلی کم طاقته.میدونیدکی خوب میشه؟؟چندروزطول میکشه؟

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ختنه کابوس ما مادراست. هنوز بعد یکسال اسمشم میشنوم حالم بد میشه. چقدر تنفرانگیز و منزجر کننده هست

آره واقعا خیلی بده بخدامن اگه این جوری میدونستم اصلا ختنش نمیکردم میزاشتم اون جوری بمونه بچم انقدرگریه کرده صداش رفته

حاضر بودم جونم رو بدم ولی بچم رو تو اون حالت نمیدیدم. خاک بر سرم. از بس گریه کرده بود کل صورتش سیاه و کبود بود و روی کمر و شکمش جای کمربندی که بسته بودن که تکون نخوره بود. دکتر بی وجدان نذاشت یه اشنا لااقل بره پیشش

عزیزم فقط شب اول سخته جیش کرده یا نه? من پسرم شب ساعت8ختنه کردیم تا یک نصف شب گریه کرد بعدش که جیش ...

آره جیش کرد خیلی هم گریه کرد استامینفون دادم خوابیده

منم پسرم ۸ روزش بود ختنش کردیم روز اول خیلی بی قراری میکرد فرداش دگ خوب شد البته حلقه نداشت بخیه زده بو د

وقتی میشود دقایق عمرت را با آدم های خوب بگذرانی،چرا باید لحظه هایت را صرف آدم هایی کنی که با دلهای کوچکشان مدام درگیر حسادت ها و کینه ورزی های بچه گانه اند...
حاضر بودم جونم رو بدم ولی بچم رو تو اون حالت نمیدیدم. خاک بر سرم. از بس گریه کرده بود کل صورتش سیاه ...

اره مال ماهم نذاشتن بریم پیشش حال منم خیلی خرابه