2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید خیلی درد داشت؟من شماره چشمم سه هست ول کلا خانوادم مهالفن ..خیلی ناراحتم دلم میخاد ...

درد نداره چون با قطره چشم بی حس میکنند ولی به نظر من حس بدش این بود که آدم میبینی چه کارایی رو چشم انجام میدند و آدم میترسه 

من تهران عمل کردم ۳۲۰۰ شد هزینه اش 

بهار جون ببخشید شما تا چه مدت تاری دید داشتید؟

من ۹ سال پیش عمل کردم حدود دو سه ماه شد،اولش ک به نور خیییلی حساس بود کم کم درست شد،خیلی یادم نیست،ولی نگران نباش،ما خانوادگی عمل کردیم و راضی هستیم ولی خب بعد چند سال یکم ضعیفی بر میگرده ،حدود نیم تا یک نمره،برای ما ک اینطور بود،نمبدونم بقیه رو ،ولی ارزشش رو داره واقعا عینک و لنز خسته کنندست،دکترم گفت در صورت برگشت شماره چشم دوباره میشه لازک‌کرد،ولی خب لازم نیست برای یه نمره

سلام عزیزم خوبی منم عمل کردم ی ماهه ولی چشام هنوز تاره  الان تاپیکتو دیدم  میشه بگی چشات ...

سلام گلم ممنون شما خوبی 

بله عزیزم خوب شدند نگران نباش تاری دید عادیه اصلااااااا نترس و زمان بده خوب خوب میشی تازه یک ماهه نترررس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز