2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی

145 بازدید | 20 پست

رسمو رسومتون در مورد سیسمونی چیه؟من اهوازی هستم مشهد ازدواج کردم الان دارم سیسمونی میخرم..هرچی میخرم بازم کمه..تو فامیل ما زیاد سیسمونی آنچنانی رسم نیست..میخواستم بدونم همه مشهدیا اینجوری هستن که سیسمونی آنچنانی میخوان؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشهديا كلا خيلي حرافن و درمورد همه چي حرف درميارن توروخدا خودتو اذيت نكن اين آدماي مشهد چ خوب چ بد ي بهونه پيدا ميكنن ك حرف بزنن...اصلا خانوادتو توي اين دوران اذيت نكن،منم تهرانيم ولي عروس مشهديا شدم اينجا زندگي ميكنم سر جهيزيم انقد خانوادم اذيت شدن گفتم عمرا بذارم واسه سيسموني انقد خرج كنن با شوهرمم از الان طي كردم همه سيسموني رو خودمون بگيريم غير سرويس چوب،البته من بابام خودش روي اين چيزا حساسه و نميذاره ما خودمون بخريم واي از الان گفتم ك پرتوقع نباشن

مشهديا كلا خيلي حرافن و درمورد همه چي حرف درميارن توروخدا خودتو اذيت نكن اين آدماي مشهد چ خوب چ بد ي ...

منم برای جهیزیه خیلی اذیت شدم با اینکه همه چی گرفتم ولی هنوز بعد دو سال میگن جهیزیَت کامل نبود.

مشهديا كلا خيلي حرافن و درمورد همه چي حرف درميارن توروخدا خودتو اذيت نكن اين آدماي مشهد چ خوب چ بد ي ...

من خودم مشهدی ام ولی تو فامیل ما ک اینطوری نبوده هرکی هرچقدربخره همه مشهدیا اینطوری نیستن

من خودم مشهدی ام ولی تو فامیل ما ک اینطوری نبوده هرکی هرچقدربخره همه مشهدیا اینطوری نیستن

بخدا انقد من تو فاميلا ديدم☹️سر عروسي من انقد اومدن در يخچالو باز كردن از اخر ي طبقه يخچالم كلا افتاد شيشه هاي آبميوه اينا شكست...يا سر عروسي زنداييم رفتن در سطل برنجشو ك از اين كشوييا بود اون موقع باز كردن ميگفتن ببينيم برنج ايرانيه يا خارجي😐😐😐

وای خدا منم خودم مشهدیم.باوجوداینکه دستمون خالی بود.وپدرمم فوت شده بودب اندازه توانم تخت کمدسرویس کامل کالسکه ووسایل ولباس گرفته بودمامانم اماحرف داستن میگفتن کم اورده.لباس نداره توکمدش.

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..

نه عزیزم...هرکی در حد توانش ....من تقریبا دوسال پیش سیسمونیم شد 5تومن.....ولی یه نفرو میشناسم یه تومن گرفت یه نفرم میشناسم 20تومن گرفت...مشهدی هستیم

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56