2777
2789
عنوان

سقط مكرر

641 بازدید | 22 پست

با سلام 

من چند بار حامله شدم  كه در همه موارد همون ماه اول بتا در حد عدد مشكوك بين ١٠ تا 50 ميره و بعد افت مي كنه و بچه سقط مي شه

اي وي اف هم كردم رحمم هم هيستروسكوپي كردم و  آي وي آي جي هم تزريق كردم و حتي لنفو تراپي هم كردم اما تو همه بار داريا چه به صورت طبيعي و چه آي وي اف همين اتفاق بتا مشكوك و بعد كاهش بتا مي افته

آيا كسي تو اين زمينه تجربه اي دارشته و به نظرتون چيكار بايد كرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

من اطلاعاتی ندارم ولی از ته ته قلبم دعا میکنم که زوووودی بچه دارشین به حق علی اصغر شش ماهه

الهی آمین

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
دكترم دكتر احمدي اصفهان و ازمايشارو همه دادم

یه سر به دکتررقایی بزن الیته به منشیش بگو سقط مکرر داری تا زودتر بهت نوبت بده اون تو اصفهان بیشتر مخصوص سقط مکرره تا احمدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ما تو تهران دكتر سقط مكرر رزاقي رو ميشناختيم كه متاسفانه رفت خارج از كشور من تحت نظرش باردار شدم اگه امكانش هست از دكتر عارفي تو تهران وقت بگير يا رقايي تو أصفهان با دكتر شركت تو أصفهان هم سر بزنيد بابت مشكل ايمني

ميشه بگيد چيكارا انجام داديد؟

ببين دكترا همه مي گفتن سقط ي چيز معموله و بعد از سه ماه دوباره اقدام به بارداري كن ولي نميدونستن چي به سر اعصابو روان من مي ياد. ولي منو همسرم سفتو سخت پيگير آزمايش هاي متعدد و اطلاعات از سايت هاي پزشكي شديم تا اينكه متوجه شديم من ايمني ي بدنم فوق العاده بالاست يعني هر چيزي كه وارد بدنم مي شد بدنم به شكل ويروس باهاش برخورد مي كرد و از بين ميبردش. تا به خواست خدا درمانشو پيدا كردم و الان هر كسي كه ميبينم آماده ي اقدام به بارداري ميشه بهش پيشنهاد ميدم كه اول ايمني ي بدنشو چك كنه و بعد اقدام كنه چون واقعا شرايط سختي ي. انشاالله كه شما هم هرچه زودتر متوجه ي مشكلتون بشيد و مطمئناً متوجه خواهد شديد و خدا ي فرزند سالمو صالح بهتون هديه ميده