2777
2789
عنوان

سقط مكرر

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 22 پست
عزيزم الان اين داروهارو مصرف ميكنم: امپول آي.وي.آجي و اسپرين و امپول هپارين و پريدنيزولون

سلام. ببخشید هزینه آزمایش ایمنی و انعقاد و ... چند شد؟ با دفترچه و آزاد؟

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. ببخشید هزینه آزمایش ایمنی و انعقاد و ... چند شد؟ با دفترچه و آزاد؟

عزيزم چون پارسال انجام دادم بهيچ عنوان يادم نيست مبلغشو فقط ازمايش ژنتيكم يادمه كه دو ميليون و پونصد شد و من از بيمه تكميلي استفاده ميكردم كه ازش 20% كسر ميشد و مابقيش برمي گشت 

همه اينارو من مصرف كردم ولي دوباره رشد نكرد

پس شايد از ايمنيت نبوده . اگر تهران هستيد مراكز ابن سينا يا رويان هم خوبه كه پرونده باز كنيد. انشاالله بزودي ي زود با نتيجه ي مثبت ي بارداري ي سالمو تجربه كني  

ببين دكترا همه مي گفتن سقط ي چيز معموله و بعد از سه ماه دوباره اقدام به بارداري كن ولي نميدونستن چي ...

سلام دوست من

میگم شما توی سقط ها یی که داشتین از درد زیاد سقط کردین؟میخوام ببینم با من چه وجه اشتراکی دارید؟

شاید منم از ایمنی بدنم هست.چون خداراشکر سرماخوردگی و ... زیاد سراغم نمیاد

سلام دوست من میگم شما توی سقط ها یی که داشتین از درد زیاد سقط کردین؟میخوام ببینم با من چه وجه اشترا ...

عزييزم من با باردار شدن دردهاي وحشتناااااك كمر و ي كوچولو زيردلم شروع مي شد كه تا زمان سقط ادامه داشت و همين آلارم بود و دكترا مي گفتن كمردرد ي چيز عادي ي و رحم داره جا باز مي كنه.... و بعد از هفته ي 7 بارداري اثري از اون دردها ديگه وجود نداشت چون نطفه اي ديگه نبود كه بخواد بدنم از بين ببرتش.

عزييزم من با باردار شدن دردهاي وحشتناااااك كمر و ي كوچولو زيردلم شروع مي شد كه تا زمان سقط ادامه داش ...

من دفعه قبل که سقط کردم زیر دلم خیلی درد میکرد همش احساس میکردم دارم پرید میشم که آخرشم شدم الان تو این بارداری باز زیر دلم خیلی درد میکرد که پروژسترون زدم که  امروز دکترم گفت ممکنه خارج از رحم باشه خیلی میترسم

من دفعه قبل که سقط کردم زیر دلم خیلی درد میکرد همش احساس میکردم دارم پرید میشم که آخرشم شدم الان تو ...

نه اينطوري فكر نكن و انشاالله كه بارداري ي سالمه چون دل درد و كمردرد تو هفته هاي اول بارداري (هفته ي پنجم يا ششم) زياده ولي براي من درد مكرر كمر بهيييچ عنوان نمي افتاد طوريكه قلنج كمرمو بايد ميشكوندم تا براي چن دقيقه اروم ميشد و دوباره از اول...