alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 عنوان خانمهای وارد به بی بی چک بیاید لطفا 689 بازدید | 87 پست یک روز از موعد پریودم گذشته امروز بعدازظهر بی بی چک مارک rodes استفاده کردم منفی بود.. پری هام منظم و ۲۸روزس ...اقدامم وسط سیکل بوده ...با این تفاسیر باید چندروز پیش لقاح انجام شده باشه پس چرا منفیه😐 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋 1397/09/10 | 20:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 یعنی باردارم ؟یا امکان منفی کاذب بودن هست؟یا مارک بی بی چک معتبر نیس؟ 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
بانوفروغ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 977 فعلا زوده عزیزم حداقل باید ده روز از پری بگذره تا بی بی چک نشون بده
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 بایدی درکار نیست عزیز جانیکممهلت بدهچند روز دیگه با اولین ادرار صبحتست کن فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 چند وقته اقدامی عکس بیبی چکتو بزار کاملا منفیه 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
الیزابت۷۴ عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 11199 فعلا زوده عزیزم حداقل باید ده روز از پری بگذره تا بی بی چک نشون بده ن همون روز پریودی هم نشون میده میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
گلخاتون عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 5031 فعلا زوده عزیزم حداقل باید ده روز از پری بگذره تا بی بی چک نشون بده نه بابا این چه حرفیهیکی دو روز از موعد پری نشون میده
somitajon عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 7604 کارشناسان بی بی چک 😂 خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 بایدی درکار نیست عزیز جان یکممهلت بده چند روز دیگه با اولین ادرار صبحتست کن اخه هفده روز از رابطه گذشته 😣 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
بانوفروغ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 977 ن همون روز پریودی هم نشون میده نه اصلا نشون نمیده من خودم ده روز عقب انداختم با آز خون هم معلوم نبود بعد حدود ۱۵ روز بعد پری نشون داد
_ماه_پری_ عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3555 استارتر اجازه هست من عکس بی بی چکمو بزارم بچه هاا ببینن؟؟؟