2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به بی بی چک بیاید لطفا

689 بازدید | 87 پست

یک روز از موعد پریودم گذشته امروز بعدازظهر بی بی چک مارک rodes استفاده کردم منفی بود.. پری هام منظم و ۲۸روزس ...اقدامم وسط سیکل بوده ...

با این تفاسیر باید چندروز پیش لقاح انجام شده باشه پس چرا منفیه😐

🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی   🦋                       🦋  آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی  🦋                      🦋     مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود  🦋                         🦋   ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋

یعنی باردارم ؟یا امکان منفی کاذب بودن هست؟یا مارک بی بی چک معتبر نیس؟

🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی   🦋                       🦋  آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی  🦋                      🦋     مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود  🦋                         🦋   ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدی درکار نیست عزیز جان

یکم‌مهلت بده

چند روز دیگه با اولین ادرار صبح‌تست کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چند وقته اقدامی عکس بیبی چکتو بزار

کاملا منفیه

کارشناسان بی بی چک 😂

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
بایدی درکار نیست عزیز جان یکم‌مهلت بده چند روز دیگه با اولین ادرار صبح‌تست کن

اخه هفده روز از رابطه گذشته 😣