2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هفته ۱۳ هستم که هفته قبل خونریزی کردم دکتر شیاف داد الان خیلی کم شده .البته یه قلو دارم. یه کم ش ...

من استراحت میکنم خیلی

خونریزی بود یا لک ؟ ینی ازتون خون میریخت؟

شماهم بچه تون خرداد ماهیه؟

بله عزیزم اواخر خرداد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
به من که نگفتن. گفت الان معلوم نیست. البته تلاشی هم نکرد ببینه😒

میگن قبلش چندتا دونه خرما بخوری خوبه بچه بیدار میشه وتکون میخوره😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من استراحت میکنم خیلی خونریزی بود یا لک ؟ ینی ازتون خون میریخت؟

نه لک نبود اولش خون ریزی بود چندروز استراحت کردم و شیاف استفاده کردم الان لک شده لکه ها هم خیلی کمتر از دیروزه.نگران نباش. منم خیلی ترسیده بودم ولی خوب شد

نه لک نبود اولش خون ریزی بود چندروز استراحت کردم و شیاف استفاده کردم الان لک شده لکه ها هم خیلی کمتر ...

من شیاف رو واژینال استفاده میکردم دکتر گف معقدی استفاده کن من مثل پری خون ریخت ی دفه

2790
2823
2791
2779
2792