2777
2789
عنوان

بی بی چک🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 114 پست
واي خدا دقيقا منم😂😂 و اينكه تخمدان سمت راستم شديد درد ميكرد،ترشحاتم مثل روز تخمك گذاري شده لزج و ك ...

اره منم ترشحاتم همینطوره 

دائم لباسم باید عوض کنم .همش فک میکنم پری اومده نگا میکنم میبینم ن بابا ترشحه.خخخ.

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که حامله ای منم بعد یه سال دیروز بیبی چکم مثبت شد از شوق گریم گرفت ایشالله خدا دامن همه منتظ ...

آخي عزيزم منم امروز مثبت شد يه سال تو انتظار بودم

خدايا مواظب تو دليم باش🤲
عزیزم مبارکه ... من خودم 4 روز تاخیر بی بی چک که منفی ، آز بتام هم منفی بود . بعد از 10 روز بی بی چک ...

ممنون عزیزم .برام دعا کنید چشم حتما خبر میدم .فقط دعا کنید اگه بودم خدا این یکی رو برام نگه داره 😭😭😭

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
فکر نمیکنم باردار باشید

چراگلم؟

ایشالله که حامله ای منم بعد یه سال دیروز بیبی چکم مثبت شد از شوق گریم گرفت ایشالله خدا دامن همه منتظ ...

ای جونم .خدا برات ببخشه .الهی ..من شوکه ام وگرنه تا الان خودمو میزدم 😆😆😆😆

بعد از شش روز اصلا معلوم نیست نمیدونم شایدم باشید نظر شخصی منه دلیل نداره درست باشه

نمیدونم عزیزم .برام دعا کن درست باشه .