بعد ۶ روز عقب افتادن پری هاله دیدم بنظرتون درسته .تست بالایی یک روز تاخیر ک منفیه تست پایینی رو الان انداختم
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
سلام با 11 روز تاخیر.علایم همون پری رو داشتم ولی نمیومد تخمدان سمت راستمم درد داشت زیر دلمم تیر میکشید الان هم سینه هام حساس شده ولی هنوز حالت تهوع اینا ندارم.مرسی عزیزم
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
به سلامتی ان شاءالله؛قبل زمان پری هم بی بی گذاشتید؟که منفی نشون بده؟
مرسی عزیزم.نه نزاشتم الانم واسه این انقد صبر کردم بعدبیبی گزاشتم چون ماه های قبل با چند روز عقب انداختن بیبی میزدم منفی میشد روحیم کلا داغون میشد ولی اینبار بعد یازده روز به محض اینکه استفاده کردم دوخط پر رنگ نشون داد الانم میخوام برم آز بتا بدم خیالم راحت بشه
حالم گرفتس .چند وقت بود اصلا بهش فک نمیکردم .این ماه باز دیوونه میشم .چون دیشب ب شوهرم گفتم برو برام تست بگیر اونم فهمید ک عقب انداختم خوشحال شد .وقتی صبحی ازم پرسید مثبتهههههه؟؟؟دلم میخاس زمین دهن واکنه برم تو زمین