2777
2789
عنوان

بی بی چک🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 114 پست
سلام باچندروز تاخیر؟علایم هم داشتین؟مبارکتون باشه

سلام با 11 روز تاخیر.علایم همون پری رو داشتم ولی نمیومد تخمدان سمت راستمم درد داشت زیر دلمم تیر میکشید الان هم سینه هام حساس شده ولی هنوز حالت تهوع اینا ندارم.مرسی عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم آزمایش دادی؟ 

ممنون عزیزم .ن گذاشتم دوباره تست بزنم پزنگتر بشه بعد میرم آز 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
به سلامتی ان شاءالله؛قبل زمان پری هم بی بی گذاشتید؟که منفی نشون بده؟

مرسی عزیزم.نه نزاشتم الانم واسه این انقد صبر کردم بعدبیبی گزاشتم چون ماه های قبل با چند روز عقب انداختن بیبی میزدم منفی میشد روحیم کلا داغون میشد ولی اینبار بعد یازده روز به محض اینکه استفاده کردم دوخط پر رنگ نشون داد الانم میخوام برم آز بتا بدم خیالم راحت بشه

سلام به روي ماه همتون  فندق جونم چيكاركردي گلم توروخدا بيا يه خبرخوب بهمون بده

سلام عزیزم .ممنون ک بیادم بودی .تست زدم قطره چکونی منفی بود 

حالم گرفتس .چند وقت بود اصلا بهش فک نمیکردم .این ماه باز دیوونه میشم .چون دیشب ب شوهرم گفتم برو برام تست بگیر اونم فهمید ک عقب انداختم خوشحال شد .وقتی صبحی ازم پرسید مثبتهههههه؟؟؟دلم میخاس زمین دهن واکنه برم تو زمین 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
سلام عزیزم .ممنون ک بیادم بودی .تست زدم قطره چکونی منفی بود  حالم گرفتس .چند وقت بود اصلا بهش ...

عزيزم نااميد نباش خدا بزرگه اون كه مرد هستش ميره سركار يواش يواش فراموشش ميشه توبايد خودت رو اروم كني

ولي بازم عجله نكن خدا بزرگه

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم
چيكار كردي پريود شدي

سلام عزیزم .اره امروز بعد ده روز تاخیر