2777
2789
عنوان

بی بی چک🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 114 پست
مبارککک باشه ❤❤❤ منم الان 5 روز تاخیر دارم ولی اینقدر تو این 3 سال بی بی منفی دیدم حتی به بی بی زدن ...

ممنون گلم .

ایشالا ک از شماهم مثبته دلت روشن باشه .هرچی ک صلاحت باشه همون میشه .فقط ب زور ازش نخاین .من دفعه اول ک حامله بودم قبلش میگفتم خدایا فقط تستم آزمایشم مثبت بشه 

فقط تو بهم بده بزار حالم بد باشه بزار همش تو بیمارستان باشم ..دقیقا اون ۳ ماه ی سره تو راه بیمارستان و زیر سرم بودم .ایندفعه دیگه بزور ازش نخاستم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه ... من خودم 4 روز تاخیر بی بی چک که منفی ، آز بتام هم منفی بود . بعد از 10 روز بی بی چک یه هاله انداخت و بعد آز بتام بالا اومد . با 6 روز تاخیر و این خط روی بی بی چک بنظرم که باردارید . گاهی لقاح دیر صورت میگیره . حتماً برو آز بتا بده . ما رو بی خبر نزار. دل نگران هم نباش . مبارکا باشه .

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد ...
عزيزم انشالله بي بي تون مثبت ميشه، و گل پسر خوشگل برا دختر نازت مياري😍😘

مرسی عزیزم

فقط توانتظاردخملم،پسمل دارم😊

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ممنون گلم . ایشالا ک از شماهم مثبته دلت روشن باشه .هرچی ک صلاحت باشه همون میشه .فقط ب زور ازش نخاین ...

نه قربونت هر چی صلاح خودشه

یدونه دسته گل بهم داده دومی رو نمیده 😂😂

انشالله که بارداری سالمی داشته باشی و به خوشی بغلش بگیری

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
هيچ علايمي ندارم،فقط درد پري ميادو ميره،و اينكه نوك سينم يه كوچولو حساس شده همين گلم

پس مثل منی .دیشب انقد سینه هامو اینور اونور کردم ک ببینم توش درد نداره .ک خودم خندم گرفته بود .فقط دستم ب نوکش ک میخورد دلم ریش میشد .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
نه قربونت هر چی صلاح خودشه یدونه دسته گل بهم داده دومی رو نمیده 😂😂 انشالله که بارداری سالمی داشت ...

خداروشکر ک یدونه داری .ایشالا دومی رو هم ب موقع میده 

خداروشکرکه مثبته.همسرمن آزمایشاتش مشکلی نداره،منم سونووآزدادم ومشکلی نیست.سایزفولی من۲۱/۲وآندومترم ا ...

ایشالا ک خبرای خوبی تو راهه .فقط عزیزم اصلا سایز و این چیزا برات مهم نباشه .چون دقیقا وقتی بیخیالش بشی بهش فک نکنی خدا دلتو روشن میکنه

انشاله که مثبته  برای منتظرهاهم دعاکنی

ممنون عزیزم .چشم حتما .این حال خوب تست مثبت دیدنو برا همتون ارزو دارم .

ممنون عزیزم .چشم حتما .این حال خوب تست مثبت دیدنو برا همتون ارزو دارم .

چشمت بی بلا
قربونت برم من که خدابهم سه تابچه بهم داده که شاکرش هستم برای دوستای منتظرت گفتم 

برای سلامتی دخترم دعاکنید
خانم های که بیبی چکتون مثبت شد برای ما هم دعا کنید. خیلی چشم انتظار هستیم.

ایشالا ک خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه .و ب هر کیم میده براش ببخشه

پس مثل منی .دیشب انقد سینه هامو اینور اونور کردم ک ببینم توش درد نداره .ک خودم خندم گرفته بود .فقط د ...

واي خدا دقيقا منم😂😂 و اينكه تخمدان سمت راستم شديد درد ميكرد،ترشحاتم مثل روز تخمك گذاري شده لزج و كشدار

خدايا مواظب تو دليم باش🤲
چشمت بی بلا قربونت برم من که خدابهم سه تابچه بهم داده که شاکرش هستم برای دوستای منتظرت گفتم 

خدارو شکر ک ۳ تا دسته گل بهت داده .جواب همه منتظرا رو هم میده ایشالا