2777
2789
عنوان

بی بی چک🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 114 پست
منم دوسالو نیمه .چرا باور نشه خدا درست همون موقعی میده ک فکرشم نکنی

آخه من سفر بودم گفتم اين ماه جلوكيري كنم،با جلوگيري اين كنجد اومده تو دلم😭

خدايا مواظب تو دليم باش🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال باش عزیزم به کسی هم چیزی نگو فعلا بتا دادی صدرد شد بعد بگو گرمی زیاد نخور کارای سنگین هم نکن ...

ب کسی ک اصلا نمیگم .اون شب اول ک تست زدم منفی شد گفتم نیستم دیگه میخاستم زعفرون دم کنم بخورم شاید باز شه .خوب بود نکردم .خب با این هاله کمرنگ آز نشون میده ؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
برا توام پرنگ ميشه، لقاح شما دير بوده احتمالا،من 19سيكلم لك لانه گزيني داشتم،با اين حال بعد گذشت ٣ ر ...

خب من لک ندیدم اصلا .همه باید ببینن یا نه .؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
آخه من سفر بودم گفتم اين ماه جلوكيري كنم،با جلوگيري اين كنجد اومده تو دلم😭

خداروشکر ک اومد ایشالا ک سالمو صالح باشه

ب کسی ک اصلا نمیگم .اون شب اول ک تست زدم منفی شد گفتم نیستم دیگه میخاستم زعفرون دم کنم بخورم شاید با ...

نه عزيزم فعلا نرو آز،استرستو بيشتر ميكنه،دو روز ديگه بي بي بزن اگه پررنگ شد برو آز،الان بتات پايينه،منم هفته بعد ميخوام برم آز

خدايا مواظب تو دليم باش🤲
ممکن باردار باشم آخ من بیبی چک دو روز پیش گذاشتم

صبر کن اصلا عجله نکن واسه تست .اونروز ی خانومه میگف اینجا تا دوهفته منفی میشده ‌.کلی رازیانه دم کرده خورده بازم پری نشده بعد دوهفته تستش وازش مثبت شدع .

واييييييي همين الان بي بي منم مثبت شد بعد سه روز تاخير خدايا شكرت😭 مباركه عزيزم

مبارکه عزیزم .چندماه بوداقدام بودی؟شماسیزفولی وآندومترت چندبود؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
نه عزيزم فعلا نرو آز،استرستو بيشتر ميكنه،دو روز ديگه بي بي بزن اگه پررنگ شد برو آز،الان بتات پايينه، ...

شما علایمت چی بود قبل تست .

باشه پس صبر میکنم نمیرم 

ممنون عزیزم .ایشالا ک خدا دامن همه رو سبز کنه بزودی .من دوسالو نیم پیش ی سقط ۳ ماهگی داشتم از بعد او ...

خداروشکرکه بیبی چک مثبته انشاالله ازمایش خونتونم مثبته.برامنم دعاکنین.

منم اینماه خیلی امیدوارم ولی علاعمی ندارم.روزموعدم برام شده کابوس

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘